De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

Greenhost - Duurzame webhosting en digitale veiligheid

basic internet security covergreenhost.pngGreenhost is sinds voorjaar 2012 de hostingprovider van allesduurzaam.nl en alle subsites. Al meer dan tien jaar zijn we voorloper in duurzame en veilige hosting en email. Een veilige en groene website is voor vele bedrijven en instellingen onmisbaar. Greenhost biedt dat alles en meer (zoals een gratis boek over internet veiligheid).

Wat is een duurzame website?

evo10_2011_36.jpegHet beginpunt van een groene website is het gebruik van hernieuwbare energiebronnen (zon en wind) voor de elektra. Dit doen inmiddels vrijwel alle providers. Greenhost richt zich hiernaast echter ook nadrukkelijk op het beperken van het energiegebruik. Websites staan meestal op zware computers die dag en nacht aanstaan zodat de website altijd bereikbaar is. Greenhost loopt voorop in hardware optimalisatie waardoor we voor een groot aantal websites relatief weinig energie nodig hebben. Daarnaast werken we samen met een grote groep professionals om de websites zelf ook zo optimaal mogelijk te maken. Hoe lichter een website is, hoe minder elektra verbruikt wordt en ook hoe sneller de website laadt voor de bezoeker: winst voor iedereen en bovenal voor het milieu!

Veilige email

Email is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Niet alleen is onze email ook volledig duurzaam maar bovenal zeer veilig. We maken standaard gebruik van beveiligde verbindingen en encryptie voor het versturen van mail. We maken meerdere keren per dag back-ups naar verschillende locaties zodat uw email er ook nog is als uw computer het om wat voor reden dan ook laat afweten. Daarnaast beschermen we uw privacy door als enige in Nederland geen logbestanden bij te houden van wanneer en met wie u mailt.

Duurzame veiligheid

internetvrijheid sacha 2Greenhost loopt voorop in het ondersteunen van haar klanten en relaties op het gebied van digitale veiligheid en het Open Web. We moedigen het gebruik van encryptie voor bijvoorbeeld webshops aan en ontwikkelden een plugin tegen online censuur. Daarnaast geven we regelmatig workshops aan journalisten en ondernemers over een breed scala van onderwerpen die te maken hebben met online veiligheid en privacy. We schreven over deze onderwerpen ook een boek dat u gratis kunt downloaden via deze link.

Allesduurzaam wordt gehost door Greenhost.

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: