Bewuste box biedt duurzame info voor aanstaande moeders

De BEWUSTE BOX is een cadeaupakket speciaal voor zwangere vrouwen die een tikkeltje eigenzinnig en nieuwsgierig zijn! De box laat alternatieven zien die er bestaan, naast de gebruikelijke info rond zwangerschap en geboorte. Gevuld met inspirerende informatie en duurzame cadeautjes.

De BEWUSTE BOX Zwanger & Baby is niet opgericht vanuit commercieel perspectief, maar door een moeder van drie kinderen die zelf heeft ervaren dat er zoveel méér mogelijk is dan je denkt.  

Maak je eigen keus

'Als zwangere vrouw of kersverse moeder kun je zelf keuzes kunt maken waar jij, je partner en je baby zich prettig bij voelen. Welke keus je ook maakt: flesvoeding / borstvoeding… synthetische vitamines / natuurlijke vitamines… thuisbevalling / ziekenhuisbevalling… plastic navelklem / stoffen navelveter… wegwerpluiers / wasbare luiers, wel of geen biologische producten, dat blijft natuurlijk persoonlijk. Maar weet dan in ieder geval dat er alternatieven zijn zodat je weloverwogen een keus kunt maken', aldus Edith Hemmes, oprichter van de BEWUSTE BOX.