Boek een duurzame vakantie bij Spring Reizen

Wandelaars weten de avontuurlijke reizen van Spring deze zomer te vinden.  Spring is een reisorganisatie geheel gerund door vrijwilligers. Ervaren reisbegeleiders gaan met kleine groepen op pad naar de mooiste uithoeken van Europa. Het streven is zo duurzaam mogelijk te reizen en gebruik te maken van kleinschalige accommodaties of tenten.

Voor de meeste reizen geldt gegarandeerd vertrek. Vooral de huttentrektochten in de bergen zijn erg populair. Echte toppen zoals de Gran Paradiso in Italië en de Sloveense Triglav zitten deze zomer ook in het programma. De experimentele 'eilandhop' wandelreis naar de buitenste Hebriden, Schotland, trekt eveneens veel belangstelling en is maanden voor vertrek volgeboekt. Minstens zo avontuurlijk zijn de kampeertrektochten naar Lapland, het Poolse Mazurië en de onontdekte Karpaten. Iedere reis is uniek, want vindt maar één keer plaats.

Nivon Natuurvrienden

Daarnaast organiseert Spring wandel- en kanoweekenden in heel Nederland. Spring richt zich op de actieve wandelaar tussen de 25 en de 40 jaar en maakt onderdeel uit van Nivon Natuurvrienden.

Kijk hier voor de website van spring reizen