De jongeren jungle-expeditie!

Stichting Commundo presenteert een gloednieuwe jongerenreis door Thailand. Ze zoeken jonge, actieve jongeren, vanaf 16 jaar die iets willen betekenen voor de lokale bevolking en willen werken met wilde olifanten. Spreekt deze reis je aan? Grijp je kans!

Commundo werkt samen metBring the Elephant Home’. Deze Stichting heeft als doel om meer olifanten een dierwaardig leven te geven. Door de ontbossing verliezen steeds meer olifanten leefruimte en vergeet ook de schadelijke invloed van de toeristenindustrie niet. Daar moet iets aan gedaan worden!

Tussen de olifanten

De reis is geheel georganiseerd, je zult alle geuren en kleuren van Thailand gaan zien. Van een boot/fiets tour in Bangkok naar het leren verzorgen van olifanten. Je hakt gras en mais fijn als voedsel dat je vervolgens aan “jouw” olifanten voert en je gaat samen met hen in bad. Ook help je bij het planten van bomen en allerlei onderhoudswerk zodat er een fijne leefomgeving ontstaat. Je overnacht zelfs in het opvangcentrum “tussen de olifanten”. Hoe mooi is dat?
Daarna is het tijd voor een trektocht langs de rivier. Laat je lekker meevoeren door de stroom per boot, kano of drijvend in een autoband.

Engelse les

Na de trektocht zijn we in een dorp midden in de jungle waar je gaat meewerken op de dorpsschool. Je geeft Engelse lesjes en doet leuke spelletjes met de kinderen. Ze zijn erg blij met jouw hulp!
Dat is niet alles, we beklimmen  ook nog een berg waar je de zon ziet opkomen vanuit de jungle. Je bezoekt grotten en watervallen waar je een heerlijke duik in mag nemen.  Na al deze indrukken te hebben opgedaan ga je nog 2 dagen relaxen op de parel witte stranden van Thailand.

Ter voorbereiding krijg je een training en er gaat een ervaren begeleider mee met de groep.
Er kunnen maximaal 18 jongeren mee.
Vertrek: zondag 20 juli 2014                Terug: zondag 10 augustus 2014

Ben je enthousiast geworden? Kijk op onze website www.commundo.nl voor meer informatie of bel 033-4621233. We vervelkomen je graag!