Dr. Hauschka komt met nieuwe foundation

Dr. Hauschka komt in 2015 met een nieuwe Foundation in vijf natuurlijke tinten: ‘01 macadamia’, ‘02 almond’, ‘03 chestnut’, ‘04 hazelnut’ en ‘05 nutmeg’. De foundation is eenvoudig aan te brengen, combineert authentieke kleurnuances met een luchtige structuur en verwent je huid met de fijnste plantaardige oliën, wassoorten en heilzame plantenextracten.

De Foundation volgt de Translucent Make-up op met nieuwe tinten, een nieuwe samenstelling en een nieuwe geur. De Foundation camoufleert kleine oneffenheden, donkere kringen en roodheid, maar verbergt jouw persoonlijkheid niet.

Huidverzorging en foundation in één

De formule van minerale pigmenten, geselecteerde geneeskrachtige kruidenextracten, de fijnste plantaardige oliën, wassoorten en natuurlijke essentiële oliën zorgt ervoor dat de natuurlijke functies van je huid worden versterkt en dat ook dit vernieuwde product een voortreffelijke gezichtsverzorging biedt. Het product reguleert de vochtbalans van je huid en beschermt je gezicht tegen externe invloeden.

Lichte tot medium dekking

Een bijzonder aantrekkelijke eigenschap van Dr. Hauschka Foundation is de vloeibare consistentie, waardoor het product gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen is. Dankzij de lichte tot medium dekking worden oneffenheden gecamoufleerd en blijft tegelijkertijd je natuurlijke uitstraling behouden.  Bij de nieuwe formule van Dr. Hauschka Foundation is de vernieuwde geur een van de eerste dingen die opvalt.  Als je het product aanbrengt, merk je onmiddellijk het frisse vleugje citroen op. Een vleugje citroen; aangevuld met een licht wasachtig kokoscomponent en een hemelse vanillegeur.

De nieuwe Dr. Hauschka Foundation is vanaf  2 februari 2015 verkrijgbaar in een tube van 30 ml. € 21,50 (adviesprijs).