GPR Gebouw Certificaat toont duurzaamheid officieel aan

Vanaf nu kunnen nieuwe én bestaande gebouwen gecertificeerd worden met GPR Gebouw. De GPR Gebouw Certificaten voor vergunningsfase of opleveringsfase worden uitgegeven door erkende GPR Gebouw Assessoren. Dit biedt nieuwe kansen voor vastgoedbeheerders, gebouweigenaren en gemeenten om de duurzaamheid van een gebouw officieel aan te tonen.

Behoefte uit de markt

Het aanbieden van GPR Gebouw Certificaten is ontstaan vanuit een behoefte uit de markt om duurzaamheid van gebouwen officieel en onafhankelijk aan te tonen. De behoefte vanuit GPR software om meer te sturen op de kwaliteit van het gebruik van GPR Gebouw sluit hier perfect op aan.

Nieuwe kansen met GPR Gebouw Certificaat

Vastgoedbeheerders en gebouweigenaren kunnen nu hun duurzame gebouwen en voorraad officieel verantwoorden bij aandeelhouders en andere belanghebbenden. Gemeenten krijgen de kans om hun voorbeeldfunctie beter in het daglicht te zetten, door de verduurzaming van het eigen vastgoed officieel aan te tonen met een GPR Gebouw Certificaat.

GPR Gebouw Assessoren

Alle GPR Gebouw Certificaten worden uitgegeven door erkende GPR Gebouw Assessoren. Zij valideren de betreffende GPR Gebouw-berekening, vragen het GPR Gebouw Certificaat aan en geven het uit aan de opdrachtgever. GPR Gebouw Assessoren zijn GPR Gebouw Experts die de GPR Gebouw Assessorcursus en –examen met goed gevolg afgelegd hebben.

 

Kijk hier voor meer informatie.