HIER lanceert groene kortingswebsite

Het HIER klimaatbureau lanceert het duurzame kortingsplatform HIER bespaart. HIER bespaart biedt iedere maand een energiebesparend product aan tegen een exclusieve korting.

Op www.HIERbespaart.nl krijg je iedere maand goede aanbiedingen van energiebesparende producten voor in of rondom huis. Alle producten voldoen aan de criteria van het HIER klimaatbewust.

Altijd goede keus met aantrekkelijke korting

Bart de Voogd van het HIER klimaatbureau: ‘Wij merken dat steeds meer Nederlanders wel bewuste keuzes willen maken, maar dat ze aanhikken tegen de investering én dat ze niet goed weten waar ze het beste kunnen besparen. Om die obstakels weg te nemen, lanceren wij HIER bespaart. Klimaatbewuste keuzes maken wordt zo wel heel makkelijk.

Grote en kleine aanbiedingen

Aanbiedingen die op HIER bespaart voorbij komen zijn bijvoorbeeld een energiezuinige koelkast, een vloerverwarmingspomp en groene stroom. Naast iedere ‘grote’ aanbieding, staan ook kleinere producten zoals radiatorfolie, een slimme thermostaat en LED-verlichting. In juli is vloerisolatie in de aanbieding.

De Voogd: “Achter iedere aanbieding op HIER bespaart zit een verhaal. Vloerisolatie is bijvoorbeeld niet de meest aansprekende energiebesparende maatregel om in huis te nemen, veel mensen denken toch eerder aan dubbel glas of zonnepanelen. Ruim de helft van de woningen in Nederland is dan ook nog niet optimaal geïsoleerd. Maar het is wel één van de makkelijkste en snelst terugverdiende maatregelen.” Een goed geïsoleerde vloer bespaart je ruim 200 euro op je gasrekening. De investering is in ongeveer negen jaar terugverdiend. Volgens Milieu Centraal is dat gemiddeld sneller dan dubbel glas en zonnepanelen.

Hoe werkt HIER bespaart?

HIER bespaart is helemaal gratis. Meld je aan op www.HIERbespaart.nl en je ontvangt iedere maand een kortingsaanbod voor kwaliteitsproducten waarmee je thuis energie kunt besparen. Als je van het aanbod gebruik wilt maken klik je op de button ‘stuur mij de kortingscode’. In de mail staat vervolgens hoe je de korting kunt verzilveren.