Inschrijving Evenement Hier Opgewekt geopend

Het duurt nog even, maar de inschrijving voor hét evenement voor en door lokale duurzame energie initiatieven, Evenement HIER Opgewekt, is geopend. Een niet te missen bijeenkomst! Op vrijdag 21 november 2014 komt iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking bij elkaar in Den Haag. Initiatieven, VvE’s, corporaties serviceverleners en andere betrokkenen. Om te leren, te delen en te ontmoeten. Schrijf je snel in want vorig was er een wachtlijst.

De beweging van lokale energieopwekking groeit. Steeds meer initiatieven nemen het heft in handen en spelen en rol in de lokale energievoorziening en besparing. De toekomst voor lokale energieopwekking lijkt veelbelovend. Maar makkelijk is het niet. Lokale duurzame energie initiatieven steken heel veel energie in het oplossen van knelpunten.

Werkt dat? Is lokaal duurzaam robuust? Niet iedereen ziet het als een bestendige beweging. Een ding is zeker: initiatieven zijn op zoek naar manieren om robuustheid te krijgen: het vinden van de juiste schaal, het betrekken van veel leden en klanten, het realiseren van productiecapaciteit en samenwerking met uiteenlopende partijen.

Aan de slag! Daadkracht in verbinding!

Nu inschrijven