Leev voor kinderen: kinderboerderij koekjes

Leev introduceert met grote regelmaat nieuwe producten. Producten die een gezonder alternatief zijn. Leev richt zich nu ook op een nieuwe doelgroep; kinderen. De eerste twee producten die gericht zijn op kinderen zijn nu op de markt gebracht.

Verkrijgbaar bij supermarkten

Sinds de oprichting van Leev in 2008 is het aanbod van producten en het aantal verkooppunten enorm gegroeid. Zo zijn de Leev producten te vinden in de winkels van Albert Heijn, maar ook bij de supermarkten DEEN en JUMBO en worden ze ook gebruikt bij in het bedrijfsrestaurant van IKEA.

Deze week maakte Leev bekend zich ook op kinderen te gaan richten. "Leev wil zich gaan richten op kinderen omdat zij een belangrijke doelgroep voor Leev zijn", zo vertelt Leo Voorwinden. "Op deze leeftijd starten namelijk de gewoontes die niet goed zijn. Hoe jonger we ermee beginnen om onze kinderen te laten wennen aan minder suiker, hoe minder ze er later naar verlangen en eraan verslaafd raken. Tot het kind een jaar of tien is, beslissen de ouders nog over de kinder-tussendoortjes. Steeds meer ouders denken gelukkig goed na over wat ze aan hun kinderen geven, maar hebben vaak geen beter alternatief."


Leev gaat producten op de markt brengen die gericht zijn op kinderen. Vorige week werden er twee soorten kinderkoekjes geïntroduceerd. Foto: Het Nieuwe Web