Minerale mascara van Essential Care

De make-up van Essential Care is 100% natuurlijk en werd biologisch gecertificeerd door de Soil Association (Verenigd Koninkrijk) die heel strenge eisen stelt. Bovendien werd het gamma goedgekeurd door de Fairtrade foundation voor het gebruik van Fairtrade gecertificeerde ingrediënten. In 2013 was de volledige make-up lijn finalist bij de Cosmetic Executive Women (CEW) awards - categorie ECO.
 
Met de puurste, krachtige minerale kleuren en minstens 7 actieve biologische plantenextracten in elk product zoals calendula, aloë vera, duindoorn en karitéboter kan je erop vertrouwen dat deze make-up niet alleen je natuurlijke schoonheid versterkt maar dat ook je huid verzorgd wordt.
 

100% natuurlijk - 88% biologisch

De allereerste mascara gecertificeerd volgens de strenge eisen van de Soil Association.

Minerale mascara

Creëert natuurlijke verleidelijke wimpers zonder te klonteren. Zachte, snel drogende, veegvaste formule. Deze mascara op basis van aloë vera, karitéboter, calendula, duindoorn en pure minerale kleuren is uitzonderlijk zacht voor de ogen en wimpers en blijft goed zitten. Makkelijk aan te brengen en te verdelen over de wimpers met het eenvoudige maar efficiënte volumeborsteltje.

Verkoopprijs: 22 euro.

  • Uiterst zuivere minerale kleuren.
  • Vrij van synthetische stoffen, bewaarmiddelen, oplosmiddelen, parabenen, lood, kwik, siliconen, ftalaten, petrochemicaliën, talk, nanopartikels, boomnoot oliën (sterke allergenen).
  • Geschikt voor heel gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
  • Biologisch gecertificeerd door de Soil Association.
  • Recycleerbare verpakking.


Voor meer informatie: www.bioreine.be