Natuurmonumenten en Greenchoice werken samen

Natuurmonumenten en Greenchoice werken nauw samen om het gebruik van écht groene energie te stimuleren. Bent u lid van natuurmonumenten dan kunt u nu gebruikmaken van een extra voordelig tarief voor écht groene energie van Greenchoice. Stap vandaag nog over en maak samen met ons Nederland een stukje duurzamer!

De natuur geeft ons energie, iedere dag opnieuw. Daar moeten we zuinig op zijn. Greenchoice en Natuurmonumenten denken daar hetzelfde over. Daarom werken we samen aan het behoud van de natuur. Want besparen op uw energierekening én de natuur een handje helpen gaan heel goed samen. Simpelweg door te streven naar zo min mogelijk energieverbruik en door de energie die we daadwerkelijk nodig hebben duurzaam op te wekken.

Kies voor echt groene energie?

Via Natuurmonumenten kunt u zich nu aanmelden voor 100% duurzame energie van Greenchoice tegen een extra voordelig ledentarief. Speciaal voor deze actie hebben Natuurmonumenten en Greenchoice afgesproken dat 100% van de aan u geleverde energie duurzaam in Nederland is opgewekt. Greenchoice regelt de totale overstap, inclusief opzegging en afhandeling met uw huidige leverancier. Bent u lid van Natuurmonumenten dan kunt u zich heel makkelijk aanmelden voor écht groene energie van Greenchoice met ledenkorting. Bent u al klant van Greenchoice en lid van Natuurmonumenten, maar maakt u nog geen gebruik van de korting voor leden? Meldt u dan via dezelfde weg aan. U bent overigens al lid van Natuurmonumenten voor € 2,25 per maand.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Ga naar www.natuurmonumenten.nl/greenchoice.