Papier van steen, innovatieve & duurzame keus

Er bestaat een duurzaam alternatief voor papier, zonder gebruik van bomen, bleekmiddelen, chemicaliën en water. Stone Paper is een hoogwaardige innovatie en verovert nu Europa en Nederland ook in rap tempo. Mede omdat het vrijwel geheel uit steen bestaat, een afvalproduct uit de mijnbouw, is Stone Paper een van de weinige cradle-to-cradle papier-producten die op de markt is.

Daarnaast is het papier 100% waterproof en moeilijk te scheuren en is dus duurzaam als product en in gebruik. De CO2 uitstoot is 67% lager en het energieverbruik is zelfs 85% lager dan regulier (houtpulp)papier.

Toepassingen

Stone Paper heeft duidelijke praktische voordelen ten opzichte van regulier papier. Dankzij z’n waterresistentie is het papier ideaal voor wandel-, fiets en vaarkaarten. Maar ook luxe draagtassen, folders, brochures en (kook)boeken zijn ideale producten die veel op Stone Paper uitgevoerd worden. 
Maar bovenal is het verhaal van Stone Paper optimaal aan te laten sluiten op uw eigen duurzame visie.

Door Stone Paper toe te passen, maakt u een commercieel statement en geeft u blijk van een weloverwogen keuze voor duurzaamheid vanuit verschillende aspecten. Zo hoort u succes van groene zaken te maken!
Bent u milieubewust, creatief en ondernemend? Sinds kort is voor consumenten ook de “Stonebook” verkrijgbaar, een luxe notebook, speciaal voor mensen die het verschil willen maken door het maken van bewuste keuzes.

Groene Zakendeal Gaia-Concept

De unieke Stonebook, notitieboekje van Stone Paper, duurzaam en zeer hoogwaardig. Waterproof en schrijft geweldig! Nu voor € 9,95 in plaats van € 14,95 (incl. verzendkosten). Stuur een mail met kortingscode “groene deal” naar info@stone-paper.nl met uw naw gegevens.