Puur Baby Plaza nieuwe hotspot voor bezoekers Negenmaandenbeurs

Puur Baby Plaza is de nieuwe hotspot op de komende Negenmaandenbeurs in de Rai in Amsterdam van woensdag 20 februari t/m 24 februari 2013.

Puur Baby Plaza biedt alles wat ouders in spé willen weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor hun kind. Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld aanschuiven voor een gratis workshop. Ook kunnen ze shoppen bij hippe shops, die producten verkopen die zijn gemaakt met de gezondheid van het kind als uitgangspunt en natuurlijk oog hebben voor het milieu.

Samenwerking Puur Baby Plaza en Negenmaandenbeurs

Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI merkt dat steeds meer ouders interesse hebben in duurzame producten. ‘We zijn er trots op dat op de Negenmaandbeurs van alle markten thuis is. Een plein waar deze ondernemers samen staan is voor onze bezoekers extra aantrekkelijk.’

Beleven in het workshop paviljoen

Centraal in de Puur Baby Plaza staat het Ecover-paviljoen waar BabyBeGood leuke workshops organiseert over gezond eten voor zwangere vrouwen en baby’s, natuurlijke verzorging en Doe-Het-Zelf tips voor de babykamer. Tamara Hijl is één van de oprichtsters van Baby be good: ‘Zwangere vrouwen hebben veel behoefte aan informatie over pure producten, maar door de workshops laten we ze ook ervaren hoe relaxed een bewuste levensstijl kan zijn.’

Het ontstaan van het Puur Baby Plaza

Het Puur Baby Plaza is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de bedrijven BabyBeGood, With a touch of Rose en Kaatje Katoen. Op de Negenmaandenbeurs in 2012 stuurden zij geinteresseerde bezoekers naar elkaar door. ‘Maar dit jaar hoeven de meiden met dikke buiken maar een paar stappen te zetten’, aldus Anne-Rose Hartman van With a touch of Rose.

In het Puur Baby Plaza (hal 8; 214) staan verder ook: Peaple, Rosehip Company, Kleine Giraf,  Orimpex, Earth Mama Angel Baby, Lovely Little Things.