RockabillyKids®, het nieuwe organic kledingmerk dat kids laat rock-'n-rollen!

Onlangs werd het nieuwe kledingmerk RockabillyKids® gelanceerd, een initiatief van Janet & Clinton. De passie voor rock-'n-roll en motoren heeft hun doen besluiten een eigen kindermerk te laten ontwikkelen, geïnspireerd op deze levensstijl.

Janet verkoopt rock-'n-roll / biker mode en accessoires op evenementen & festivals. Ze realiseerde zich dat het erg lastig was vriendelijke en exclusieve rock-'n-roll / biker / hotrod t-shirts voor kinderen te vinden. Vanuit die visie is het idee ontstaan een eigen kledinglijn te ontwikkelen met de naam RockabillyKids®. De kinderkleding t/m maat 164, met gave prints van o.a. auto’s, motoren en muziek, is grotendeels gemaakt van 100% biokatoen en voor consumenten verkrijgbaar via www.rockabillykids.nl. Winkels kunnen deze kinderkleding inkopen via www.rockabillykids.com.

Collectie RockabillyKids®

Nadat het merk RockabillyKids® in 2010 werd geregistreerd, is er een jaar uitgetrokken om aan de collectie te werken. Om een zo uniek mogelijke mix van rock'n-roll designs te kunnen creëren, is bewust gekozen om samen te werken met de Nederlandse designer Ger Peters. Deze ontwerper, uit de rock'n-roll scene, is gespecialiseerd in ‘Kustom Kulture Art’. Alle rockabilly t-shirts, longsleeves & speelpakjes voor baby’s worden gemaakt van 100% biokatoen en voor de bedrukkingen wordt gewerkt met milieuvriendelijke inkt. Alleen de workshirts zijn op dit moment nog niet van biokatoen gemaakt, maar ook deze zullen in de toekomst organic worden. Het merk RockabillyKids® is dus niet alleen uniek in zijn soort, maar ook nog eens milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord. RockabillyKids® is 100% MADE IN HOLLAND. Hierdoor is goede controle mogelijk op de arbeidsomstandigheden waaronder de collectie wordt gemaakt en zijn de communicatielijnen kort. De collectie van RockabillyKids® is beschikbaar in de maten 50 t/m 164, zal het hele jaar verkrijgbaar zijn en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe designs.

Wederverkoop RockabillyKids®

De RockabillyKids® collectie is ook beschikbaar voor wederverkoop, voor exclusieve stijlvolle verkooppunten verspreid in de Benelux. Vanwege de exclusiviteit van het merk zal het aantal verkooppunten wel beperkt blijven. Er zijn reeds een aantal winkels online, vandaar dat de voorkeur uit gaat naar fysieke winkels, eventueel in combinatie met een webwinkel. Via www.rockabillykids.com kunnen geïnteresseerden voor verkooppunten zich aanmelden. Naar aanleiding daarvan wordt gekeken of de winkel in aanmerking komt en wordt er contact opgenomen.