Start verkoop passiefwoningen

Afgelopen 16 december startte de verkoop van fase twee van het nieuwbouwproject SpaarneBuiten. Deze fase omvat 36 eengezinswoningen in vier woningtypen, met veel aandacht voor afwerking en details. 

SpaarneBuiten wordt ontwikkeld door de combinatie VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed, beiden VolkerWessels-ondernemingen. Een vijftal woningen wordt uitgevoerd als Passiefwoningen. Deze woningen onderscheiden zich door een hoogwaardig en aangenaam binnenklimaat met een zeer laag energieverbruik. De prijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf € 244.300 VON.

SpaarneBuiten is gesitueerd op de locatie van de oude scheepswerf van Spaarndam en wordt in een aantal fasen gerealiseerd. Het afwisselende woningaanbod met oudhollands karakter en de prachtige ligging bieden voor elk wat wils. De 36 nieuwe eengezinswoningen sluiten qua architectuur goed aan bij de eerder gerealiseerde woningen van fase een. Door de woningen in de eerste fase te bekijken, krijgt men alvast een goed beeld en gevoel bij fase twee. Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl