The Optimist veiling week 2

Ook deze week hebben we weer verschillende producten en diensten voor u in de aanbieding. Wat is uw favoriete item? Kijk snel op de veilingsite.

Wordt het de MY PAPER Business Bag blond van Goodforall, twaalf flessen Rosé semi sweet van Sambation, pasfotoboekjes voor de hele klas van je zoon of dochter, een herdenkingssieraad van Herinnering In Glas, zeewierproducten van Your Well, een workshop eten in de natuur van Puur Aroma?

Of wordt het toch een lezing van Jan Diek van Mansvelt, de leerstijlentest voor kinderen en volwassenen, workshop weg met hoofdpijn, Versapers Slowjuicer Titanium, een overnachting in Hotel Beaumont Hotel inclusief personal training van Samefko, webinar van TalentFirst, yoga voor beginners door Johan Noorloos of een van de vele andere veilingen?

Door te registreren kunt u direct meebieden.

Uniek experiment

De veiling is een initiatief van The Optimist. Het Opinietijdschrift The Optimist, voorheen Ode, onderzoekt met een uniek experiment hoe succesvol ruilhandel kan zijn. Het tijdschrift, dat bekend staat om de verrassende onderwerpen en originele visie, ruilt media-aandacht bij bewuste consumenten voor duurzame producten en eerlijke diensten. De opbrengst is deels voor het tijdschrift zelf en deels voor stichting Jarige Job