Verkoop en koop je vintage merkkleding eenvoudig met VintyWomen

Zoek jij ook nog steeds naar een manier om tweedehands merkkleding eenvoudig en veilig te kopen of verkopen? Dan is er vanaf nu een oplossing. Vandaag lanceert het succesvolle concept VintyKids haar grote zus: VintyWomen. Een fullservice online platform in vintage fashion waar je zo goed als nieuwe merkkleding kunt aanschaffen voor een fractie van de adviesprijs.

Heb je juist liever een lege kledingkast, maar geen zin om eindeloos foto’s te maken en met mensen te mailen? Geen probleem, bij VintyWomen kan je jouw oude merkkleding – kosteloos – inzenden. VintyWomen doet de rest: controleren, selecteren, vakkundig fotograferen, prijzen en verpakken. Jij krijgt 50% tot 90% van de opbrengst, in shoptegoed of direct gestort op je bankrekening. Kleding een tweede leven geven was nog nooit zo makkelijk. 

Lief voor je portemonnee, je overvolle kledingkast én het milieu

Online je kleding verkopen is niet nieuw, dit gebeurt al jaren via sites als Marktplaats of Speurders. VintyWomen introduceert nu een baanbrekend concept waarbij alle handelingen uit handen worden genomen. Zo hoeft de verkoper zelf geen foto’s te maken, onderhandelingen aan te gaan of onbekenden in huis te ontvangen. Daarnaast hoeft de koper zich geen zorgen te maken over de risico’s van het kopen via een open platform.

VintyWomen zorgt voor eerste klas tweedehands kleding: dat wil zeggen dat alleen de betere kledingmerken in een goede staat worden aangeboden in de shop. De kleding is gegarandeerd vlekkeloos schoon, intact en soms zelfs nieuw met het label er nog aan. Door de allernieuwste fototechniek kan elk draadje van het kledingstuk tot in detail, en zelfs in pasvorm worden bekeken. Bij VintyWomen wordt alles met zorg gecontroleerd en vanuit de site zelf aangeboden. Zo wordt via VintyWomen kleding van populaire merken als Isabel Marant, Miu Miu of Acne bereikbaar voor iedereen.