Word supporter van Allesduurzaam

Vind je het werk van Allesduurzaam ook belangrijk?  Word dan supporter van Allesduurzaam! Voor maar 10 euro per jaar steun je ons werk en steek je zelf een veelvoud aan kortingen in je zak. Een echte win-win situatie.

Als supporter van Allesduurzaam steun je niet alleen ons werk maar profiteer jezelf ook van een aantal leuke voordelen en mogelijkheden. Allesduurzaam is constant in ontwikkeling. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld onze app op de markt gebracht en zijn we bezig onze criteria aan te scherpen. Als supporter word je hierbij betrokken. Hoe vind jij dat Allesduurzaam zich moet ontwikkelen en op welke nieuwe producten diensten zit jij te wachten? We gaan je daar met enige regelmaat naar vragen middels enquetes. Ook kun je je opgeven voor het Allesduurzaam-testpanel. Je beoordeelt dan duurzame producten die je gratis krijgt thuisgestuurd en je schrijft een review voor de site.

Gratis Waardekaart

Heb je tijd en wil je nog een stapje verder gaan? Meld je dan aan voor co-creation. Je wordt dan uitgenodigd om rechtstreeks met bedrijven in contact te komen en gezamenlijk na te denken over duurzame producten en processen. Op die manier kun je echt invloed uitoefenen richting een duurzamere wereld.

Mooi natuurlijk allemaal, maar er zit ook direct voordeel aan een supporterschap van Allesduurzaam. Als supporter van Allesduurzaam ontvang je elk jaar gratis De Waardekaart. De Waardekaart is dé kortingskaart van Nederland als het gaat om duurzame produkten. De afgelopen maanden heb je in onze nieuwsbrief al een aantal mooie aanbiedingen voorbij zien komen.

Naast deze aanbiedingen kun je ook profiteren van de exclusieve Allesduurzaam-supporter-aanbiedingen die vanaf nu met enige regelmaat op Allesduurzaam te vinden zullen zijn. Kortom het supportschap van Allesduurzaam kent alleen maar voordelen.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan hier in.