De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

www.dwa.nl

DWA installatie- en energieadvies

DWA installatie- en energieadvies

DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij hebben de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen.

Van Start tot Finish

Doel is hoogwaardige en duurzame oplossingen aan te bieden, die passen binnen economische randvoorwaarden. Ons werkgebied bestrijkt de volle breedte van installatie- en energietechniek voor de gebouwde omgeving en industrie. Onze dienstverlening strekt zich uit vanaf het eerste initiatief tot de exploitatiefase.

Durf en creativiteit

jongen zweven 448x298Samen met onze opdrachtgevers denken we na over oplossingen voor de toekomst. De juiste vragen stellen heeft onze prioriteit. Zo komen we tot perspectieven. Zo ontstaan denkrichtingen. Wij sluiten vooraf niets uit en onderzoeken graag nieuwe ideeën. Hierbij leggen we de lat hoog en gaan we verder waar anderen ophouden. Innovatie, betrokkenheid, durf en creativiteit kenmerken de DWA-aanpak. Onze referentielijst bevat dan ook spraakmakende projecten.

Vanuit de betrokkenheid met de wereld en de maatschappij waarin we leven, kiest DWA bewust. Dit uit zich allereerst in onze missie en inzet voor innovatieve, duurzame projecten. Andere voorbeelden van onze maatschappelijke (en vakinhoudelijke) betrokkenheid zijn:

CO2-neutraal kantoor

Ons kantoor in Bodegraven, De Thermo-Staete, is volledig CO2-neutraal. De materialen die zijn gebruikt voor de bouw zijn zo duurzaam en milieubewust mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn: alle hout is FSC-hout, herbruikbare keramische geveltegels, milieuvriendelijke verf, kit- en DWA kantoor BodegravenPUR-soorten. Een zonnecollector voorziet de keuken van warm tapwater. Voor overige energiebehoeften wordt er groene stroom gebruikt. Meer weten over dit energiezuinige kantoor? Vraag de brochure aan!

Inventarisatie CO2-emissie

Uiteraard is DWA er alles aan gelegen om de eigen bedrijfsvoering zo groen mogelijk te maken. Om dit objectief te kunnen meten en vergelijken met anderen, stellen we jaarlijks een emissie-inventarisatie op.

Bekijk de publieksversie van 2011.

Mobiliteitsbeleid

Uit een eerdere emissie-inventarisatie bleek dat er op het onderdeel mobiliteit redelijk wat winst te behalen is. Per 1 januari 2012 is daarom een aangepast mobiliteitsbeleid ingevoerd, waarmee een reductie van 10% van de CO2-emissie per fte wordt beoogd. Onderdeel van dit plan is ook de aanschaf van een Opel Ampera. Met deze elektrische auto kunnen onze medewerkers zakelijke reizen afleggen, die veel minder negatieve gevolgen hebben voor het milieu dan 'gewone' auto's.

DWA is in 1986 opgericht in Bodegraven. Inmiddels zijn er behalve in Bodegraven ook locaties in Rijssen, Ede en Amsterdam. DWA telt circa 110 medewerkers; het managementteam bestaat uit 10 leden.

Open website
Tel kijk hier
Fax kijk hier
E-mail dwa@dwa.nl
Website  www.dwa.nl
Adres
DWA installatie- en energieadvies
Duitslandweg 4
2411 NT Bodegraven (Zuid-Holland)

Reviews

Geef een beoordeling over DWA installatie- en energieadvies.
Login om een review te schrijven.

Zie ook...

Solvari B.V.

Via Solvari vraagt u gratis en snel meerdere offertes aan voor energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, zonneboilers, etc. Via Solvari is partner van de HIER-klimaatcampagne.

Transformenergy

Welkom op de duurzame energie overzicht portal op internet. Zonne-energie, wind-energie voor iedereen. Tranformenergy streeft naar onafhankelijkheid en duurzaamheid van begin tot eind in...

OliNo

OliNo is een onafhankelijke organisatie die het gebruik van duurzame energie en informatie hieromtrent wil bevorderen. Daartoe verrichten we o.a. onafhankelijke professionele lichtmetingen om het...

Restaurant de Bolhoed

Bij de Bolhoed op de Prinsengracht eet je biologisch vegetarisch in een kleurrijke inrichting. De sfeer is vrolijk en artistiek. Een biologisch vegetarisch - veganistisch healthfood restaurant met...

Technostuc Systemen

Technostuc Systemen is leverancier en adviseur van natuurlijke en technische stuc- en isolatiesystemen. Energie besparen, waarde verhogen en het wooncomfort verbeteren. Leem en kalk zijn...
 

Op de kaart

Tips Business to business

Fietskoerier dichtbij

Fietskoerier dichtbij

Laat je pakjes snel, zeker en klimaatneutraal bezorgen door een fietskoerier
Fietskoeriers genoeg op allesduurzaam.nl

Groene vergaderruimte

Groene vergaderruimte

Kies voor vergaderingen en conferenties een groene locatie
Vind geschikte locaties

Verantwoorde kantoorartikelen

Verantwoorde kantoorartikelen

Een duurzame bedrijfsvoering begint met de keuze van kantoorartikelen en meubilair
Vind deze kantoorartikelen

Geld beleggen

Geld beleggen

Je geld duurzaam beleggen, daarmee werk je mee aan stabilisering van het klimaat.
Bij wie spaar of beleg je duurzaam?

Relatiegeschenken: walk your talk

Relatiegeschenken: walk your talk

Draag je MVO-beleid ook uit met een duurzaam relatiegeschenk
Vind relatiegeschenken met een groen extra

Adviesbureau voor duurzame oplossingen

Adviesbureau voor duurzame oplossingen

Een adviesbureau op Allesduurzaam.nl brengt u tot duurzame maatregelen
Vind adviesbureaus op Allesduurzaam.nl

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: