De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

Informatieteksten

10 mythes over zonne-energie ontkracht

Zonnepanelen zijn lelijk, hebben een laag rendement en kosten bergen subsidiegeld en energie om te produceren. Edwin Koot, CEO van the Solar Plaza ontkracht tien zonne-energiemythes.

Lees verder

Advies voor duurzaam comfort

Laat u voor een verbouwing goed adviseren over nieuwe duurzame energietechnieken. Dat levert u comfort op, waarmee u ook nog eens geld én het milieu spaart.

Lees verder

Alle soorten afval op één plek: Afvalbrengstation

Veel gemeenten hebben één plek waar alle soorten afval gebracht kan worden. Bij het afvalbrengstation kunnen afvalstromen zoals, grofvuil, GFT, chemisch afval worden aangeboden. Bij supermarkten staan ook vaak glas- papier- en kledingcontainers.

Lees verder

Alles voor het welzijn van dieren

U wilt met liefde zorgdragen voor uw dier en draagt het milieu een warm hart toe. Er valt bij de aanschaf van o.a. diervoeding, bij de inzet van medische zorg of de selectie van een onderkomen winst te behalen voor zowel het dier als het milieu

Lees verder

Allesduurzaam draait om 'het milieu'

Het milieu... ach het lijkt zo ver van mijn bed. Hoezo, het milieu, heb ik daar invloed op dan? Moeten we ons nou echt zo druk maken om het milieu, of is het een hype?

Lees verder

Altijd warm water met een zonneboiler

Een zonneboiler maakt gebruik van zonnestraling voor het opwarmen van water in huis. Dit bespaart u ongeveer de helft van het gasverbruik dat hiervoor nodig is. Er zijn subsidies voor de aanschaf van een zonneboiler.

Lees verder

Bamboe: het nieuwe duurzame materiaal

Bamboe heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Dankzij de hoge groeisnelheid en de goede eigenschappen is bamboe een milieuvriendelijk materiaal voor allerlei producten.

Lees verder

Biologische kweek bevordert vitaliteit van bomen

Biologisch opgekweekte bomen zijn geteeld zonder kunstmest of chemische gewasbeschermingsmiddelen. Dat is geen garantie voor een lang leven in de stad...

Lees verder

Bloembollen biologisch? Logisch!

Bloembollen biologisch, is dat logisch? Ja, want de gangbare bollenteelt is een van de meest vervuilende takken van landbouw. Een milieuvriendelijke manier van telen maakt dus juist bij bloembollen een groot verschil.

Lees verder

Boomteelt zonder zorgen

Een eerste stap naar een gezonde boomteelt en gezonde bomen is het bepalen van een gewasbeschermingsstrategie. Zomaar ineens spuiten als zich een probleem voordoet is vaak een te late en te weinig doordachte maatregel.

Lees verder
Volgende »

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Warning (8192): class.FormHandler.php at 1826 The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: