Energielive

EnergieLive is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van energie. Energie inkoop is voor veel ondernemingen vaak een van de belangrijkste inkoopposten. Hun missie is het besparen op uw inkoopkosten en het uit handen nemen van alle zorg hieromtrent. EnergieLive streeft hierbij naar een optimale benutting van groene energie.

Duurzaam voor mensen

EnergieLive begeleidt ondernemingen bij het strategisch inkopen van energie waarbij persoonlijke aandacht, integriteit en deskundigheid voorop staan. Zij kiezen hierin voor een kleinschalige, onafhankelijke organisatie en streven naar continuïteit en een lange termijn relatie.

Duurzaam voor de aarde

EnergieLive heeft meerdere collectieven samengesteld waarbij op de inkoopkosten van energie flink wordt bespaard. Voor bedrijven met meerdere vestigingen, zoals (winkel)ketens en vastgoedbeheerders, kan EnergieLive orde scheppen in de complexiteit en de onoverzichtelijkheid van de vele aansluitingen en energiecontracten. EnergieLive streeft dan ook naar energiebesparing en het gebruik van groene energie.

Eerlijke handel

De elektriciteit- en gasprijzen kennen grote fluctuaties (van soms wel 60% binnen een jaar). Een goede inkooptiming, daar draait het om! Het bepalen van het juiste inkoopmoment kan bij een middelgrote onderneming al gauw duizenden euro's per jaar schelen. Een gedegen kennis van die markt is dus absoluut noodzakelijk. Gaat u dit zelf doen of laat u dit aan een professional over...? 

U kunt op de kennis van EnergieLive vertrouwen bij het inkopen van uw groene energie. Zo verdient u de investering in de EnergieLive adviseur altijd terug. 
Energielive
Olympisch Stadion 15
1076 DE Amsterdam
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/energielive-amsterdam
.