De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

www.sawadee.nl

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Zij bieden actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd, al 27 jaar. Sawadee reist in kleine groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking. De reisbegeleiders van Sawadee willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken.

Zij maken daarbij gebruik van kleinschalige accommodaties op bijzondere plekken zodat je soms zelfs bij mensen thuis slaapt. Tijdens een groot aantal rondreizen is het mogelijk projecten rond duurzaam toerisme te bezoeken.

Duurzaam voor mensen

De schoonheid en authenticiteit van een land is onderdeel van een onvergetelijke vakantie. Sawadee vindt het belangrijk dat reizigers én reisbegeleiders op een verantwoorde manier met de natuur en de lokale bevolking omgaan en de heersende culturele waarden respecteren. Zij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. 

Duurzaam voor de aarde

Sawadee compenseert de uitstoot van de eigen vluchten van haar reisbegeleiders en kantoorpersoneel. Zij vliegen hierdoor klimaatneutraal. Daarbij werken we samen met diverse organisaties, zoals Rainforest Alliance, de Travel Foundation en GreenSeat. GreenSeat zorgt voor compensatie van CO2 en andere broeikasgassen zoals methaan door te investeren in duurzame energie- en bosprojecten.  

Eerlijke handel

Duurzaam toerisme draagt er toe bij dat de negatieve gevolgen voor de natuur en het milieu zoveel mogelijk beperkt blijven en dat de lokale bevolking kan meeprofiteren.
 

Open website

Reviews

Geef een beoordeling over Sawadee Reizen.
Login om een review te schrijven.
 

Producten

Fietsreizen Midden- en Zuid-Amerika

Fietsreizen Midden- en Zuid-Amerika

Per fiets op reis; een geweldige manier om een land of streek te leren kennen! Er is geen ander vervoersmiddel waarmee je zo dicht bij de natuur en de lokale bevolking komt. Zo maak je gemakkelijk... lees verder

Onze selectie

Groene Vakantiegids Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland

Groene Vakantiegids Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland Van de Wadden en Oostzeekust tot diep in het Alpenmassief: 230 met zorg door... Lees verder

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: