Biologisch restaurant Gasterij in 't Ven

Gasterij in 't Ven is een stichting met als doel 'het duurzaam exploiteren van de horecavoorzieningen in en rondom de Wasvenboerderij'. Onder 'duurzaam exploiteren' wordt verstaan het bevorderen van gebruik van ecologische producten, het stimuleren van betrokkenheid met de omgeving en het streven naar winst als middel om maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Het bestuur van de Gasterij wordt gevormd door vrijwilligers, de dagelijkse leiding is in handen van een professioneel team van koks en bediening. In de Gasterij, zowel in de bediening als in de keuken, werken naast vakmensen ook medewerkers met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van Stichting Lunet zorg. Ambachtelijk en biologisch. Voor een heerlijk kopje koffie met appeltaart, een frisse lunch, of een uitgebreid diner a la carte kunt u bij Gasterij in 't Ven terecht in de gezellige boerderij of op het terras. De smaakvolle en duurzame gerechten worden ambachtelijk bereid. De ingredienten zijn zoveel mogelijk van biologische en van regionale herkomst.

Biologisch restaurant Gasterij in 't Ven
Celebeslaan 30
5641 AG Eindhoven
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/wasven-eindhoven
.