De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

www.purewater.nl

Pure Water BV

Pure Water BV

Een optimaal waterklimaat in uw huis bespaart kosten en is duurzaam!

Wist u dat een juiste behandeling van het water in uw huis heel duurzaam is, veel kosten bespaart, gemak oplevert en daarbij goed is voor uw gezondheid?

Pure Water haalt het maximale uit water. Pure Water heeft zich gespecialiseerd in waterbehandeling door waterontharding, waterzuivering en waterverrijking. Door middel van onderstaand stappenplan kunt u zorgen voor een duurzaam en optimaal waterklimaat bij u thuis, maar ook bijvoorbeeld op het werk of op een schip.

allesduurzaam_product_waterontharder_1.jpgStap 1: Ontharden - Op het punt waar uw leidingwater het huis binnenkomt wordt al het leidingwater ontdaan van kalk en magnesium. Elk huishouden in Nederland heeft in meer of mindere mate te maken met kalkaanslag. Er zijn allerlei producten in de handel om dit weer te verwijderen. Dit zijn echter producten die het kalkprobleem maar tijdelijk oplossen, omdat de kalk aanwezig is in al het water wat u gebruikt via uw normale waterleiding. Een waterontharder verdient zich al snel terug, u bespaart op uw energieverbruik, schoonmaak- en wasmiddelen, onderhoud en vervanging van apparatuur en schoonmaaktijd.

Voor meer informatie, kijk bij het product; waterontharder.

Stap 2: Zuiveren - In de keuken het kalkvrije water extra doorzuiveren tot een hoogwaardig vers water product en dat gewoon uit de kraan. Gebruikt u water uit flessen, dan zorgt een waterzuiveringssysteem ervoor dat u geen verspilling meer heeft van waterflessen, waardoor het milieu minder wordt belast, besparing heeft op energie en besparing van gemak en alles_duurzaam_product_waterzuiveringssysteem.jpgtijd, omdat u niet meer hoeft te sjouwen met waterflessen. Ook is echt zuiver water goed voor uw gezondheid! Het waterzuiveringssysteem haalt zand, roestdeeltjes, bacteriën, hormonen, medicijnresten, virussen, pesticiden, metalen en nog veel meer stoffen uit het water. Schoon water is heerlijk en gezond om te drinken, te koken en goed voor uw huisdieren, bloemen en planten. U bespaart ook op de kosten, want eenmaal aangeschaft, zijn de kosten voor een liter zuiver water, maar 2,5 tot 3 eurocent. Een duurzame oplossing dus!

Voor meer informatie, kijk bij het product; waterzuiveringssysteem.

Stap 3: Verrijken - Nadat het leidingwater gezuiverd is door het systeem is het water leeg. De opnamecapaciteit voor voedingsstoffen en afvalstoffen is dan het grootst. In normale omstandigheden en bij de gemiddelde persoon is dit de meest optimale ondersteuning voor het lichamelijke functioneren. Toch zijn er situaties dat er gedacht kan worden aan het juist weer toevoegen van stoffen of om het water een aparte behandeling te laten ondergaan, zodat het nog beter uw lichaam kan ondersteunen. Denk hierbij aan sportende mensen die op korte termijn hun mineralen extra moeten aanvullen of als mensen veel vochtverlies hebben door andere oorzaken. Of aan personen met lichamelijke klachten, waarvoor het belangrijk is dat het water PH positief dient te zijn. Of wat te denken aan onze ouderen die er ook baat bij hebben als het water PH positief is.

U kunt uw water verrijken met extra natuurlijke mineralen en/of de PH waarde verhogen met een extra alkalinefilter. Kijk voor meer informatie op de site van Pure Water.

Open website
Tel kijk hier
Fax -
E-mail info@purewater.nl
Website  www.purewater.nl
Adres
Pure Water BV
Puccinistraat 13
5049 GD Tilburg (Noord-Brabant)

Reviews

Geef een beoordeling over Pure Water BV.
Login om een review te schrijven.

Zie ook...

AquaCell waterontharder

Van hard naar zacht water Een AquaCell waterontharder is dé beste oplossing voor kalkaanslag. Het voorkomt de vorming van kalkaanslag maar lost zelfs bestaande kalk zoals in de badkamer...

DWA installatie- en energieadvies

DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij hebben de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen....

Solvari B.V.

Via Solvari vraagt u gratis en snel meerdere offertes aan voor energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, zonneboilers, etc. Via Solvari is partner van de HIER-klimaatcampagne.

Pure Result


Servaplant

Wij verzorgen grond- en gewas-analyses en geven advies voor biologische bodemverbetering en leveren daarvoor de natuurlijke middelen. Uniek is ons brede aanbod van mycorrhiza-schimmels, ook in...
 

Op de kaart

Producten

Pure Water waterontharder

Pure Water waterontharder

Water ontharden; een duurzame beslissing voor uw hele huis! Een waterontharder is energiebesparend, verbruikt geen stroom, geeft huishoudelijke apparaten een langere levensduur, bespaart op... lees verder

Pure Water waterzuiveringssysteem

Pure Water waterzuiveringssysteem

Uw water extra zuiveren; een duurzame beslissing voor u en uw gezin! Een waterzuiveringssysteem is energiebesparend, verbruikt geen stroom, geeft huishoudelijke apparaten een langere levensduur,... lees verder

Tips Energie & Mobiliteit

tweedehands fiets kopen

tweedehands fiets kopen

Wil je een tweede hands fiets kopen? Waar moet je op letten? Info.nu zette tien goed tips op een rijtje
direct naar site

zonnepanelen in Nederland

zonnepanelen in Nederland

Benieuwd naar dé top 3 waarom Nederlanders zonnepanelen kopen? Antwoord op deze vraag en meer leuke weetjes over zonnepanelen in ons kikkerlandje Nederland vindt u hier.
Lees verder

Dure benzine? Go electric!

Dure benzine? Go electric!

Baal je van die dure benzine? Elektrisch rijden is een stuk goedkoper
Lees verder

Fiets naar je werk

Fiets naar je werk

Lekker op de fiets: milieuvriendelijker kan het niet
Lees meer over het waarom van fietsen

Deelauto dichtbij

Deelauto dichtbij

Neem een abonnement op een deelauto! Eenvoudig in gebruik en altijd wel een auto in de buurt beschikbaar.
Vind het bij jou passende abonnement

Autowasstraat biedt uitkomst

Autowasstraat biedt uitkomst

Kies voor een autowasstraat met het Milieukeur.dan zit je goed.
Waarom? Klik hier!

Bewust autorijden

Bewust autorijden

Autorijden en duurzaamheid... Hoe maak je kilometers groener?
Lees hier!

Trendy scooter

Trendy scooter

Op weg met een modieuze elektrische scooter? Geruisloos wegspuiten...
Vind aanbieders in je buurt...

Experts Club Green over vervoer en autogebruik

Experts Club Green over vervoer en autogebruik

Op ClubGreen.nl staan experts je te woord met antwoord op jouw vragen over auto, openbaar vervoer, taxi en mobiliteit.
Vind hier antwoord op je vragen

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: