Download de gratis Allesduurzaam app

Met heel veel trots presenteert Allesduurzaam vandaag haar app. Met deze handige app van Allesduurzaam vind je in een handomdraai elk duurzaam adres bij jou in de buurt. Dus zoek je een biologisch restaurant, natuurverf of een fair trade spijkerbroek: deze app wijst je de weg als je aan het winkelen of onderweg bent.

De app verschaft precies die info die je wilt,  zonder overbodige toeters en bellen. De navigatie is simpel, doeltreffend en intuÏtief.

10.000+ adressen in 16 categoriën

We hebben de app iets anders ingericht dan de site. In de app staan meer dan 10.000 adressen overzichtelijk gerangschikt aan de hand van de volgende 16 duidelijke categoriën.

Kleding en schoenen, Horeca, Overnachten, Bloemen en cadeaus, Reparatie, Kringloop, Recreatie, Kinderen, Mobiliteit, Energie en water, Bouwen en verbouwen, Huisinrichting, Streekproducten, Voeding, Verzorging, Tuin en dieren.
Voor specifieke resultaten is zoeken via key-words is ook mogelijk.

Adres, route en omschrijving

De resultaten van een zoekopdracht worden zowel in een lijst als op de kaart getoond. Via Google maps is de juiste route daarna zo gevonden. De app toont naast adresgegevens van de meeste adressen ook een korte beschrijving, telefoonnummer en website.

Compleet overzicht. Help mee!

Het is de ambitie van Allesduurzaam om alle duurzame adressen van Nederland te verzamelen. Elke dag wordt gewerkt aan uitbreiding en up-to-date houden van deze adressen. Jij kan daar ook aan bijdragen. Met de 'tip ons' 'functie in deze app stel je de redactie van Allesduurzaam op de hoogte van nieuwe adressen en kun je wijzigingen doorgeven. Als dank verloot Allesduurzaam maandelijks onder alle tipgevers een aantal leuke duurzame verrassingspakketten.

De database van Allesduurzaam is constant in ontwikkeling. Al deze wijzigingen verschijnen automatisch in de app zonder een noodzakelijk up-date in de app store.