Duurzame tassen

Ontdek onze speciale collectie binnen Bagage & Tassen, met van praktische rugzakken tot stijlvolle boodschappentassen, alle gericht op zorg voor onze planeet. Met subcategorieën zoals Aktetassen, Boodschappentassen, Koffers, Rugzakken, en Toilettassen, vind je altijd iets dat bij je past.

Products

Samenwerkingen en merken

Wij werken samen met topwebshops zoals Green Jump, MoreThanHip en GreenPicnic voor een breed scala aan duurzame opties. Ontdek producten van vooruitstrevende merken zoals YLX, Fraenck, en Tranquillo, die laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Criterium voor duurzaamheid

Deze duurzame tassen zijn geselecteerd op basis van de ecologische voetafdruk, het gebruik van gerecyclede materialen, en eerlijke handelspraktijken. Of het nu een shopper van bio-katoen is, een rugzak van gerecyclede PET flessen, of een toilettas van gerecyclede visvoerzakken, je draagt bij aan een groenere wereld.

Unieke duurzame tassen

Met meer dan 100 verschillende duurzame tassen en andere bagageopties bieden we je de kans om duurzame keuzes te maken die jouw levensstijl weerspiegelen. Kies bijvoorbeeld voor een Infinitdenim dames vegan boodschappentas voor je dagelijkse boodschappen, of de veelzijdige Fraenck mannen vegan fietstas + schoudertas voor werk en vrije tijd.

Maak impact met jouw keuze

Verken, kies, en geniet van de vrijheid om duurzaam te leven zonder compromissen. Jouw duurzame tas maakt een verschil. Samen zorgen we voor een groenere wereld, één tas tegelijk.

Een aantal van de webshops die voorkomen in de zoekresultaten betaalt een klein bedrag (percentage van orderbedrag) aan Allesduurzaam wanneer je iets bij de webshop koopt. Je steunt ons zo, maar betaalt evenveel.