Een goed gevoel met de ONEforONE waterfles!

 

Het principe van de ONEforONE waterfles: jij koopt de fles en daarvoor krijgt iemand in een ontwikkelingsland een leven lang schoon drinkwater. ONEforONE garandeert dat minimaal € 2,50 per verkochte fles naar de waterputten van Pump Aid in Afrika gaat. Zo simpel kan het zijn om iemand anders een goed gevoel te bezorgen. Reden voor Goedgevoelkado.nl om de waterfles in het lentezonnetje te zetten en daarmee dit initiatief te ondersteunen.

Waterputten
Schoon drinkwater is van levensbelang. Het houdt mensen gezond en dat is een eerste voorwaarde voor zelfredzaamheid en ontwikkeling. Door vuil drinkwater sterven vooral veel kinderen in Afrika. De waterputten van Pump Aid worden door de lokale bevolking gebouwd en onderhouden. Zij doet dit op een zeer kostefficiënte manier door gebruik te maken van simpele bestaande technieken.



Kraanwater
De ONEforONE waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Het schone kraanwater in Nederland maakt dat het kopen van water in plastic flessen eigenlijk helemaal niet nodig is. De waterfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dit geeft geen smaakjes af, en is sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de fles duurzaam én functioneel.




Goed gevoel
Met de ONEforONE waterfles zorg je voor rechtstreekse hulp in een ontwikkelingsland. Het is zo simpel een bijdrage te leveren: jouw dorst helpt! En, je spaart ook nog het milieu en je portemonnee, door het drinken van kraanwater in plaats van verpakt water.
De hele maand april vind je een leuke ONEforONE waterfles introductieaanbieding op www.goedgevoelkado.nl. Laat die warme lente nu maar komen.