Grip op je elektriciteitsverbruik met de Wattcher

De Wattcher, design van Marcel Wanders, laat elk moment zien hoeveel stroom in het hele huis wordt gebruikt. Zo kun je met elkaar gemakkelijk de onnodige energievreters opsporen en tot wel 20 % aan elektriciteitsverbruik per jaar besparen.

De espressomachine die een ochtend aanstaat, de computer op zolder die je dochter vergeten was uit te schakelen en je partner die de oven een uur van te voren inschakelt: ongemerkt gebruiken jij en je huisgenoten meer energie dan verwacht. Onnodig gebruikte energie, zo blijkt. Een gemiddeld gezin gebruikt zo tien tot twintig procent meer energie dan nodig. Per jaar betekent dit een 80 tot 160 Euro hogere energierekening.

Voor een gezin is het nu eenvoudig geworden om deze energieslurpers op te sporen: dit kan namelijk met de Wattcher. De Wattcher is een designproduct dat het energiegebruik in een oogopslag zichtbaar maakt: de cijfers knipperen sneller als het energiegebruik stijgt. Bovendien laat de Wattcher zien hoeveel stroom je per dag gebruikt en kun je structureel aan de slag met behulp van de streefwaarde stand.

Nuttig én mooi
En de Wattcher mag gezien worden! Want Marcel Wanders tekende voor het stijlvolle design van de Wattcher. Op een mooie en goed zichtbare plek in huis komt dit designproduct het beste tot zijn recht. Jij en je huisgenoten hebben zo continu zicht op het energiegebruik in huis. Een gebruiker vertelt: "Ik hoef mijn kinderen nu niet meer te vertellen dat ze hun computer uit moeten doen: energiebesparen is een spel geworden met de Wattcher!"

 
De Wattcher wordt gewaardeerd. Zo werd het product ondermeer beloont met de ICT-Milieu Award 2010 en was het finalist van de Dutch Design Award 2009 en Het Ei van Columbus 2010, de nationale duurzaamheids- en innovatieprijs.
 
De Wattcher was €129,-. NU VERKRIJGBAAR VOOR €99,-.
Zie voor meer informatie over deze aanbieding en voor verkooppunten: www.wattcher.nl