De Natuurvoedingswinkel

De natuurvoedingswinkel

Natuurvoedingswinkels hebben als uitgangspunt dat alle producten die zij verkopen met respect voor mens, dier en aarde geproduceerd worden. Er komen bij de biologische teelt en verwerking geen schadelijke bestrijdingsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen aan te pas.

Adressen Natuurvoedingswinkels bij u in de buurt

Vaak bieden natuurvoedingswinkels lokale Eko producten aan, die goed zijn voor de aarde (geen vervuilende transportkilometers) en goed voor de groei van de biologische bedrijven. Het personeel in natuurvoedingswinkels is over het algemeen goed geïnformeerd en kan gericht advies geven. Dat geeft het winkelen in een natuurvoedingszaak net dat beetje extra aandacht dat je in de supermarkt mist.

Het biologische assortiment is uitgebreid. U kunt er terecht voor groenten en fruit, voor brood, zuivel en kruidenierswaren, voor bier, wijn of sap en nog veel meer. De kwaliteit van biologische natuurvoeding wordt gegarandeerd door de "groene" keurmerken, zoals EKO, Demeter en Max Havelaar.

 

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek
Huis & Tuin
11 categorieën, 74 subcategorieën
Kleding & Verzorging
5 categorieën, 24 subcategorieën
Vrije Tijd
11 categorieën, 71 subcategorieën
Kinderen
4 categorieën, 16 subcategorieën
Eten & Drinken
7 categorieën, 48 subcategorieën
Energie & Mobiliteit
13 categorieën, 56 subcategorieën
Geldzaken
3 categorieën, 12 subcategorieën
Business to business
9 categorieën, 73 subcategorieën