Overstap 10daagse

Nieuwsberichten over banken die liegen over hun bijdrage aan klimaatverandering of investeringen in schadelijke palmolieplantages. Wetenschappers die recordhoogtes CO2 in de atmosfeer meten en politici de erover kibbelen in Bonn. Energieleveranciers die aangeklaagd worden op gebruik van bloedkolen en oude kerncentrales die gewoon mogen blijven draaien, ondanks de vele zorgwekkende noodstoppen. Energieleveranciers en banken maken een potje van ons klimaat en milieu, en lappen vrede aan hun laars. Maar duurzaam energie opwekken kan, bewijzen de 9 voorlopers uit de energie-ranking van WISE, Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu. En in de Eerlijke Bankwijzer van Amnesty International, FNV, Milieudefensie, Oxfam Novib, PAX en World Animal Protection wordt duidelijk dat duurzaam bankieren ook niet onmogelijk is.  

De maat is vol. Tijdens de overstap10daagse gaan we massaal overstappen naar de duurzame alternatieven, en geven we het bedrijfsleven een duidelijk signaal. Binnen een paar klikken kan jij jouw geld weghalen van vernietigende praktijken, en dan maak je ook nog kans op fantastische prijzen!

Op www.overstap10daagse.nl maken wij het overstappen nog makkelijker én onder onze deelnemers verloten wij vele prachtige duurzame prijzen! Denk aan een isoleerpakket van TonZon, proefabonnementen op Genoeg!-magazine of prachtige rugzakken van Patagonia.

Al overgestapt in het verleden? Super, dan maak jij ook kans!