4 x duurzame webshopsale!

Niets zo makkelijk als duurzaam inkopen vanachter je computer. Allesduurzaam selecteerde vier webshops met mooie en leuke producten waar het nu ook nog eens heel voordelig shoppen is. Ga snel naar de sites en profiteer van 4 x sale!

Kidsecowear
Hippe, stoere en moderne kinderkleding van gecertificeerd biologische katoen. De kinderkleding van KidsEcowear wordt gemaakt zonder schadelijke chemische stoffen en zonder kinderarbeid. Alle leveranciers zijn 100% organisch gecertificeerd en werken vaak ook op fairtrade-basis. Goed dus voor de gezondheid van je kind en voor het milieu!
Naar de webshop

Shizo
De webwinkel voor luxe natuurcosmetica. Natuurlijke en biologische kwaliteitsproducten. Eerlijk, exclusief en eco-chic. Shizo biedt 'groene' verzorgingsproducten. De mooiste en beste merken binnen handbereik. Als je net als Shizo dol bent op mooie kwaliteitsproducten, maar dan zonder de chemische en synthetische 'nasties', dan heb je in Shizo je nieuwe huisleverancier gevonden. Shizo staat o.a. voor:
- Natuurlijke en biologische ingrediënten
- Geen synthetische stoffen
- Volledige, eerlijke informatie
- Proefdiervrij
Naar de webshop

FAIRyGOOD
Dé duurzame kadowinkel. FAIRyGOOD biedt mensen inspiratie voor een duurzaam leven door stijlvolle, vaak handgemaakte cadeauartikelen en woonaccessoires aan te bieden afkomstig van kleine familiebedrijven en coöperaties in ontwikkelingslanden. Mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met een verhaal, dus je weet wat je koopt. De producten zijn ingekocht via de principes van eerlijke handel. Dus jouw aankoop draagt bij aan een beter bestaan van mensen in ontwikkelingslanden.
Naar de webshop

GoedHip
Goedhip heeft een hip assortiment fair trade, ecologische en biologische Gifts & Living producten. Met een breed aanbod van deze producten wil GoedHip eerlijk en verantwoord leven makkelijker en voor iedereen toegankelijk maken. Je kan bij GoedHip terecht voor een kleinigheidje voor een verjaardag, maar ook voor de aankleding van je nieuwe slaapkamer. En over de afkomst hoef je niet in te zitten. Alle leveranciers waar GoedHip mee samenwerkt zijn fair trade en/of eco-gecertificeerd.
Naar de webshop