Heerlijke zomerkleding van hennep en biologisch katoen

Stoere jassen, comfortabele t-shirts met unieke prints en stijlvolle topjes voor dames zijn enkele highlights van de HoodLamb zomercollectie. HoodLamb is een kledingmerk uit Amsterdam dat uitsluitend gebruikt maakt van hennep en andere duurzame materialen zoals biologisch katoen.

Hennep voor een beter milieu
Hennep staat bekend om gunstige invloed op het milieu en is daarom een uitstekende grondstof voor duurzame kleding. Om hennep te verbouwen heb je geen pesticiden of kunstmest nodig. Er komen dus geen chemicaliën in de grond en in het drinkwater. Dat is goed voor de landen waar het wordt gemaakt en beter voor de wereld.


Ideaal voor warme zomerdagen
Naast haar duurzame kwaliteiten is hennep ook een heerlijk materiaal om te dragen. Hennep is anti-bacterieël en heeft van nature hele goede vocht- en temperatuur-regulerende eigenschappen. Dus warm als het nodig is en koel al het kan. Hennepkleding is dus ideaal voor warme zomerdagen!


Stijlvol, duurzaam en van hoge kwaliteit

De HoodLamb zomercollectie is stijlvol, duurzaam en gemaakt met een scherp oog voor kwaliteit. HoodLamb gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit en zorgt voor een goede afwerking van al haar producten. De nieuwe zomercollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Hemp Works in Amsterdam, het adres voor hennepkleding, accessoires en cosmetica.

Het assortiment van Hemp Works is tebekijken en bestellen op de website of in de winkel:
Hemp Works
Nieuwendijk 13
1012 LZ Amsterdam
elke dag geopend van 11.00 – 19.00