Aquamarijn

Het assortiment ‘AQUAMARYN verf’ omvat duurzame professionele schildersverven. De recepturen zijn veelal gebaseerd op de originele Hollandse lijnolie verven, maar waar nodig aangepast aan de laatste stand van de techniek. Daardoor zijn de producten goed en makkelijk te verwerken, hebben ze een lange levensduur en zijn de grondstoffen zo natuurlijk mogelijk. Met ‘AQUAMARIJN verf’ was Ursa Paint begin 1980 de eerste verfproducent die zich toelegde op het maken van verf op basis van herwinbaregrondstoffen. En is nu het enige merk met een compleet assortiment duurzame binnen en buiten verf.

aquamarijnproductenURSA PAINT is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf- en lakproducten maakt en verkoopt. URSA PAINT beschikt met de merken EVERT KONING, AQUAMARYN, RIGOSTEP en RIGO Wandstyling  over een uitgebreid assortiment. Van watergedragen vloerlakken en vloeroliën tot een variëteit aan watergedragen en conventionele aflakken.

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

Meer resultaten

Trefwoorden

verf  

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.
zoek in de gids:
zoek