Welkom bij hét portaal voor een duurzame lifestyle!

Bij Allesduurzaam.nl vinden bewuste consumenten en duurzame bedrijven elkaar

Of je nu op zoek bent naar een specifiek duurzaam product, een verkoopadres bij jou in de buurt, of naar informatie over een duurzame lifestyle, je kunt gegarandeerd bij ons terecht. Wij bieden: een zeer uitgebreid en actueel adressenbestand (ruim 18000 adressen!), dat je de weg wijst naar verkooppunten bij jou in de buurt: Winkels, webwinkels, diensten, producten en merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid. Laat je inspireren tot een duurzame lifestyle!

De missie van Allesduurzaam.nl

Het bewustzijn dat ons consumptiegedrag invloed heeft op ons leefmilieu en klimaat groeit. Veel mensen kiezen daarom voor duurzame producten. Producten die milieuvriendelijk worden geproduceerd, herbruikbaar zijn,en gemaakt worden onder goede arbeidsomstandigheden.

Een duurzame lifestyle is een prettige, comfortabele en betaalbare lifestyle, met als meerwaarde respect voor mens, dier en milieu. Allesduurzaam.nl wijst je graag de weg in de wereld van duurzaamheid.

De bedrijven die je vindt op Allesduurzaam.nl voldoen aan onze criteria op het gebied van People, Planet, Profit.

Jouw bedrijf op Allesduurzaam.nl

Doe je aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Verkoop je duurzame producten? Voldoet jouw bedrijf aan onze criteria? Meld je aan en profileer je bedrijf en producten tegen een aantrekkelijke prijs. Draag zo bij aan de promotie van een duurzame lifestyle.

 

Vacatures Vrijwilligerswerk

Heb jij affiniteit met duurzaamheid? Wil jij je verdiepen in één van onze lifestylethema´s en meewerken aan actualiteiten op onze site? We zoeken vrijwilligers om ons team te versterken:

  • Redactie-lid:  Verdiep je in één van onze thema's en schrijf webteksten voor een groot publiek. Informatie, achtergronden, tips en leuke producten; jij weet ze te vinden en zet de pakkende teksten direct online. Ook geschikt als stageplek.
  • Adresbeheerder: Werk mee aan het actueel houden van ons adressenbestand. Je beheert adressen binnen een thema, of bijvoorbeeld in je eigen woonplaats en omgeving, met behulp van een gebruiksvriendelijk systeem.

Meld je aan per mail redactie@allesduurzaam.nl

Contact