De grootste Groene Bedrijvengids van Nederland

Allesduurzaam.nl is de grootste groene bedrijvengids van Nederland.
Op Allesduurzaam.nl vindt u ruim 18.000 winkels en bedrijven,
die duurzame producten of diensten aanbieden. Ook bij ú in de buurt.

www.asnbank.nl

ASN Bank

ASN Bank
De ASN Bank is de grootste duurzame bank van Nederland. Sinds 1960 zetten wij ons actief in voor een duurzame wereld. Bij de ASN Bank kunt u maatschappelijk verantwoord:
 
Bij de ASN Bank gaan een goede dienstverlening en een prima rendement samen met duurzame idealen. Wij investeren uw geld in duurzame ondernemingen, instellingen en overheden. En niet in activiteiten die nadelige gevolgen hebben voor het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en toekomstige generaties.
 
Uw bankzaken bij de ASN Bank doet u gewoon thuis. Snel en gemakkelijk via de post of telefonisch (gratis). Of via ASN Bank - Online Bankieren. Daar kunt u dag en nacht – uiteraard goed beveiligd – online bankieren, saldo- en productinformatie opvragen en actuele informatie raadplegen.
 

Duurzaam voor mensen

Het lijkt zo vanzelfsprekend: geen honger, geen kinderarbeid, wapens en onderdrukking. En wel gezondheidszorg, onderwijs en mensenrechten, zoals vrij ondernemerschap en vakbonds- en persvrijheid. In veel landen valt op dit gebied nog een wereld te winnen. Wij toetsen de mensenrechtensituatie van landen en ondernemingen aan de hand van onze bijzondere beleggingscriteria, voordat wij besluiten erin te beleggen.
 
Zo vallen bedrijven af die bijvoorbeeld gebruikmaken van kinderarbeid, werknemersrechten niet respecteren of wapens produceren. En we beleggen we niet in staatsobligaties van landen die de mensenrechten schenden. Bovendien steunen we kwetsbare bevolkingsgroepen, onder meer via microkredieten. Daarmee krijgen mensen in ontwikkelingslanden de kans een eigen bedrijfje te starten en zo uit de armoedespiraal te komen. Als u belegt bij de ASN Bank, investeert u in de toekomst van onze samenleving.
 

Duurzaam voor de aarde

Wij investeren het geld van onze klanten alleen in ondernemingen, instellingen en overheden die voldoen aan onze bijzondere beleggingscriteria op het gebied van milieu, klimaat, gentechnologie, kernenergie en dierenleed. Dat betekent dat zij de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk beperken. En daadwerkelijk rekening houden met het behoud, de bescherming en verbetering van ons milieu.
 

Steun aan 'Groene Projecten'

Tevens investeren we in ‘groene’ projecten. Met specifieke spaar- en beleggingsproducten steunen we projecten op het gebied van bijvoorbeeld ‘groene energie’, energiebesparende bouw, waterwinning, -zuivering en -technologie en hergebruik van industrieel afval. Kortom, op het gebied van zakelijke duurzame financieringen biedt de ASN Bank ondernemers een aantrekkelijke financiering voor initiatieven die bijdragen aan een betere wereld voor morgen.
 

Eerlijke handel

De ASN Bank zet zich in voor eerlijke handel met ontwikkelingslanden. Daarbij werken we vaak samen met partijen die net als wij duurzame ontwikkeling nastreven, zoals Stichting Max Havelaar.
Open website

Reviews

Geef een beoordeling over ASN Bank.
Login om een review te schrijven.
 

Producten

ASN Bankrekening

ASN Bankrekening

Met de ASN Bankrekening kunt u betalen met idealen. U regelt u al uw dagelijkse bankzaken eenvoudig via het internet. Én u levert een positieve bijdrage aan de wereld van morgen. Want wie... lees verder

Tips Geldzaken

Geldvrij zaken doen

Geldvrij zaken doen

Anders omgaan met geld...Maak kennis met andere ruilsystemen dan geld om zaken te doen.
Ruilsystemen in Nederland

Geld beleggen

Geld beleggen

Je geld duurzaam beleggen, daarmee werk je mee aan stabilisering van het klimaat.
Bij wie spaar of beleg je duurzaam?

Club Green biedt financiele expertise

Club Green biedt financiele expertise

Experts van Club Green geven graag antwoord op uw vragen over groen geld
Vind hier antwoord op je geldvragen

11 categorieën, 74 subcategorieënHuis & Tuin

5 categorieën, 24 subcategorieënKleding & Verzorging

11 categorieën, 71 subcategorieënVrije Tijd

4 categorieën, 16 subcategorieënKinderen

7 categorieën, 48 subcategorieënEten & Drinken

12 categorieën, 56 subcategorieënEnergie & Mobiliteit

3 categorieën, 12 subcategorieënGeldzaken

9 categorieën, 73 subcategorieënBusiness to business

Warning (8192): class.FormHandler.php at 1826 The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls

Inloggenx

E-mailadres:
Wachtwoord: