Ekoplaza

Bewust lekker eten is een betaalbare keuze geworden dankzij EkoPlaza, de biologische supermarkt.

Proef de pure smaak van voeding die op een natuurlijke manier is geproduceerd. Geniet van de wetenschap dat u uw lichaam voedt met de beste producten, zonder daarmee het milieu onnodig te belasten. En, door de transparante samenwerking met boeren en telers, kan EkoPlaza haar prijzen als biologische supermarkt betaalbaar houden. Zoals het natuurlijk hoort; het beste voor iedereen.

ekoplaza rotterdam 04EkoPlaza kiest voor betaalbaar biologisch

Biologisch eten moet voor iedereen een bereikbare keuze zijn door een betaalbaar, eerlijk zijn. De kwaliteit blijft voorop staan dus worden er met leveranciers, telers en boeren transparante prijsafspraken gemaakt. Hierdoor krijgt ´ieder het zijne´. Een teler krijgt de prijs die hij nodig heeft om de beste kwaliteit te leveren, de klant kan genieten van een betaalbaar biologisch product.

EkoPlaza kiest bewust voor lekker eten

Wie puur en voedzaam zegt, zegt biologisch. Bewust lekker eten is een gezonde keuze, ook voor de natuur. De kracht van de natuurlijke kringloop zit namelijk in de tijd en ruimte die de natuur krijgt om smaakvolle en voedzame producten voort te brengen.  Het verschil tussen ´voeding´ en ´vulling´ zit puur in het luisteren naar de natuur, in plaats van andersom. Lekker rustig!

EkoPlaza kiest voor persoonlijk en dichtbij

Maximaal profiteren van de natuur door haar minimaal te belasten. Dit is één van de EkoPlaza grondwetten. Dus wordt er zoveel mogelijk gewerkt met leveranciers, boeren en telers uit de omgeving. Zij brengen wat de seizoen en de natuur dicteren. EkoPlaza kent al haar leveranciers persoonlijk en kan zo zelf de kwaliteit en versheid van de producten controleren. Bovendien hoeft er geen onnodig transport plaats te vinden.

ekoplaza tilburg 11EkoPlaza kiest voor verrassend en gevarieerd in bio

De kracht van gezondheid en vitaliteit zit in variatie, zowel voor mens als natuur. Het assortiment van EkoPlaza is dus uitgebreid en variërend. EkoPlaza werkt met leveranciers die de natuur gezond houden door gevarieerd bodemgebruik en het kweken van bijzondere producten. Een bewuste keuze die zorgt voor een grote variëteit aan gezonde producten.

EkoPlaza kiest voor samen

Voor EkoPlaza betekent samenwerken: samen de kracht van de kringloop maximaal benutten. Daarom werkt EkoPlaza alleen met leveranciers, boeren en telers die de ambitie delen om mooie en eerlijke producten te maken, zodat consumenten kunnen genieten van verantwoorde biologische voeding.

Dit alles maakt EkoPlaza een winkel waar u rustig kunt winkelen en terecht kunt voor deskundig productadvies van uw
gastheer of gastvrouw.

zoek in de gids:
zoek