Greenchoice 100% Groene Energieleverancier

Over Greenchoice

Greenchoice is een groene energieleverancier en levert uitsluitend 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas tegen scherpe tarieven. We kiezen bij Greenchoice al sinds 2001 iedere dag voor groen, in álles wat we doen. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Duurzaam, dichtbij en realistisch: dat is onze aanpak.

Anders dan anderen zetten wij als energieleverancier in op zo min mogelijk energieverbruik. De groenste energie is immers altijd nog de energie die je niet gebruikt. Daarnaast is het ons doel dat mensen al hun energie zelf gaan opwekken, met bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolens. Daar helpen we graag bij. De energie die dan alsnog nodig is om te kunnen leven en werken, halen we uitsluitend uit duurzame bronnen.

greenchoice sfeerfoto s 0860Groene energie uit natuurlijke bronnen

We wekken onze stroom op met meer dan 200 windmolens, drie waterkrachtcentrales, 80 biovergisters én de zon. Onze stroom is dus echt 100% groen. Uw gasverbruik compenseren we met bos- en klimaatprojecten om het broeikaseffect tegen te gaan. En we bieden onze klanten zelfs de mogelijkheid om extra bos te beschermen via ons bosspaarplan.
Wilt u liever zelf groene energie opwekken én uw energierekening omlaag brengen? Dat kan natuurlijk ook. Heel simpel; met winddelen of onze zonnepanelen.

Duurzaam dichtbij

Kiezen voor groene stroom van Greenchoice is kiezen voor een schonere wereld en een duurzaam Nederland. Het is namelijk mogelijk om alle benodigde energie duurzaam en dichtbij op te wekken. Gewoon in eigen land. Nu al wekken wij 70% van onze stroom op in Nederland. Ons streven is dat rond 2020 zelfs 100% van onze stroom van eigen bodem komt. En daar werken we zelf ook hard aan mee door te investeren in lokale groene energieprojecten.
Bijna 400.000 huishoudens en organisaties kiezen al voor onze écht groene energie. Samen leveren zij zonder extra moeite of kosten een flinke bijdrage aan een schonere wereld. Zo maken we met elkaar een eind aan grijze energie.

Een 8+ voor klantenservice: wij zijn er voor ú!

greenchoice sfeerfoto s 1574Met een ‘gewoon’ telefoonnummer, een informatieve website, medewerkers die u persoonlijk helpen, goede webcare en een handig online dossier staan wij altijd voor u klaar. En dat wordt gewaardeerd: onze klantenservice krijgt jaar na jaar een dikke 8 van onze klanten. En dat houden we

graag zo. Want het is dankzij onze tevreden klanten dat wij onze duurzame doelen bereiken.

Wilt u ook samen met ons bijdragen aan een schonere en meer duurzame wereld? Ga dan naar onze website voor meer informatie over onze producten en tarieven. Verduurzamen hoeft namelijk niet ingewikkeld of duur te zijn en overstappen is zo geregeld!

Greenchoice 100% Groene Energieleverancier
zoek in de gids:
zoek