Honingheerlijkheden

Ontdek de magie van honing. Geniet van de ambachtelijke producten die wij u aanbieden.
Van honingijs en frisse energiedranken tot hartige chutneys, pittige marmelades en fruitige compôtes. De versheid van de aangeboden producten is van groot belang. Evenals de persoonlijke aandacht die wij hieraan geven. Die uit zich in de originele receptuur waar vaak generaties lang aan is gesleuteld.
De honing is afkomstig van de oorspronkelijke Hollandse zwarte bij uit Drenthe en van Terschelling. Alleen imkers, boeren en tuinders die geen chemische bestrijdingsmiddelen toepassen, leveren hun honing, zuivel en vruchten voor onze producten. Dat geldt ook voor de importproducten die we zorgvuldig voor u hebben geselecteerd in Frankrijk, Spanje en Duitsland. Het zijn daardoor exclusieve landelijke delicatessen. Perfect te gebruiken door de driesterrenkok, keukenprinses, lekkerbek en ..... U!

Motivatie van de nominator
'Alles wat deze imkers maken is op basis van duurzaamheid, met honing, prachtige oorspronkelijke smaken en kleuren, zonder kunstmatige additieven. Bovendien zijn het producten waar je nog nooit van gehoord hebt, zoals Nomadenjongens of HotHoney, HoningPlus. Origineel en heeeeerlijk!'

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

Meer resultaten

Trefwoorden

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.
zoek in de gids:
zoek