Solar NRG

SolarNRG levert en installeert zonnepanelen, zowel voor consumenten als bedrijven.

SolarNRG is in 2003 opgericht als een onafhankelijk advies- en uitvoeringsbureau voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Inmiddels is SolarNRG één van de grootste spelers op de Nederlandse markt en levert aan zowel consumenten als installateurs waarbij artikelen tegen groothandel voorwaarden worden geleverd.

Doelstelling

p3050042De doelstelling van SolarNRG is om haar klanten de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding te kunnen bieden voor alle investeringen in zonne-energiesystemen. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan hoog in het vaandel en zijn belangrijke kerncompetenties.

Waarom SolarNRG

Wanneer u van plan bent om een zonne-energie-installatie aan te schaffen wilt u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos uw eigen stroom kunt opwekken. U zoekt dus een leverancier die jarenlange ervaring heeft, alleen topkwaliteit merken verkoopt, zeer transparant is met prijzen en systeemopbouw, met u meedenkt over het beste systeem voor uw situatie, u een eerlijk en passend advies geeft en zeer ervaren en nette monteurs in dienst heeft die uw systeem met de grootste zorg en netheid installeren.

solarnrg

Montage

SolarNRG levert zonne-energiesystemen inclusief montage, maar u kunt uiteraard ook Doe-Het-Zelf pakketten aanschaffen. Onze complete systemen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van een heldere handleiding. De montagesystemen worden in eigen beheer geproduceerd, waardoor een maximale flexibiliteit gegarandeerd wordt. Op de producten-pagina van Solar NRG vindt u de verschillende producten.

Certificering

SolarNRG is in Nederland aangesloten bij Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Vanaf 2004 zijn is SolarNRG VCA gecertificeerd. Dit betekent dat SolarNRG voldoet aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoer van de werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel. SolarNRG werkt alleen met gekeurde materialen en goed opgeleide mensen.

20080625 g036Mercuriusplein 40, 2685 LP Poeldijk

Telefoonnummer: (0174) 444171

Faxnummer: (0174) 444412

Email: info@solarnrg.nl     

 

zoek in de gids:
zoek