B&B De Hoefijzer

Welkom op de site van onze Bed & Breakfast De Hoefijzer. Bent u toe aan een weekendje weg of een weekje relaxen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedereen is welkom en wij hebben voor ieder wat wils. In 2000 hebben we ons huis gekocht met een grote lap grond en lekker veel ruimte. Het idee om een B&B te starten is in het jaar 2004 gaan borrelen en in 2005 is de verbouwing van het achterhuis (de deel) gestart. Op de begane grond zijn 2 luxe slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Op de voormalige hooizolder zijn ook 2 slaapkamers waarbij gebruik wordt gemaakt van een gezamenlijke badkamer. In de eet/huiskamer wordt 's morgens een lekker ontbijt geserveerd in de vorm van een buffet. Tevens is het ook mogelijk om zelf "je potje" te koken. Overdag kun je eropuit trekken met de fiets of te voet, je kan een van de vele fiets-wandelroutes volgen,via het knooppunten systeem door de bossen en omliggende dorpen.(bijv. fietsen of wandelen door hetnatuurgebied De Maashorst of Herperduin). Ook kan je bij ons overnachten als je de Airborne Route wilt lopen, ons dorpje Reek ligt een stukje van deze route. Een dagje uit naar attracties in de omgeving zoals o.a. de Efteling en Burgers Zoo zijn zeker de moeite waard. Zin in cultuur, dan hebben de steden `s-Hertogenbosch en Nijmegen dat zeker maar niets hoeft bij ons, u kunt ook lekker uitrusten op een van onze gezellige zitjes en daar genieten van de rust en de natuur.

B&B De Hoefijzer
Schaijksestraat 5
5375 KC Reek

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek