Bloesem Remedies Nederland

loten'Bloesem Remedies' is een zeer verfijnde natuur-geneeswijze.

De remedies worden gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken, en worden gebruikt voor het beïnvloeden van gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt.

De remedies zijn te koop in onze winkel '3Vrouwen',  St. Jansstraat 5, Meterik

Inzicht in bewustzijn

Zo zal b.v. een voortdurende angst de levens-kracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Bloesem remedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen ons de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe men zijn/-haar moed weer kan ontwikkelen. Nadat men de geest weer in balans heeft gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.

Bloesemremedies Nederland

Bloesem Remedies Nederland is een v.o.f. onder bestuur van Miep en Bram Zaalberg. Eén van de doelstellingen is het distribueren en produceren van kwalitatief hoogstaande bloesem remedies.

Ook het verstrekken van informatie en het geven van cursussen over genezen en bloesem remedies is een van onze belangrijke taken, waarbij we sinds 1992 beschikken over eigen ruimten voor cursussen en een tuin waarin we zoveel mogelijk proberen met de Deva's (wezenskrachten van de planten) samen te werken.

Sinds 1986 prepareren wij remedies, mede door de steeds grotere vraag zijn wij deze bloesem remedies in 1990 ook voor een groter publiek gaan uitgeven. De remedies bezitten een grote zuiverheid en zijn zeer krachtig in hun werking. Ook de conservering is zo zuiver mogelijk gehouden en is op basis van biologische cognac.

Bloesem Remedies Nederland
St. Jansstraat 5
5964 AA Meterik

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek