De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo

De Groene Hypotheekadviseurs: onafhankelijke specialisten in groene en duurzame hypotheken en erkende hypotheekadviseurs.

Wie zijn De Groene Hypotheekadviseurs?
De Groene Hypotheekadviseurs is het enige volledige onafhankelijke adviesbureau dat gespecialiseerd is in groene en duurzame hypotheken.

Anders dan anderen
Omdat de Groene Hypotheekadviseurs bij het samenstellen van een financiering wél rekening houdt met zaken als, zorg voor het milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en streven naar een duurzame samenleving, onderscheidt zij zich duidelijk van de andere aanbieders.

Wat wij doen aan duurzaamheid

Groene Hypotheken

Wanneer uw woning voldoet aan de overheidsnormen voor milieuvriendelijke woningbouw, behoort een groene hypotheek wellicht tot de mogelijkheden. Bij een groene hypotheek wordt over een gemaximeerd gedeelte van de hypotheek een rentekorting verleend. Het financiële voordeel bedraagt al snel €3500-4000,-! De Groene Hypotheekadviseurs zoekt uit welke geldgever u de meest aantrekkelijke groene hypotheek biedt, waarbij ook de voorwaarden niet uit het oog worden verloren. 

Ook wanneer er sprake is van een ecologisch woonproject is de Groene Hypotheekadviseurs bij uitstek de partij die met de verschillende geldverstrekkers kan onderhandelen over projecttarieven, waardoor vaak een extra rentekorting kan worden bedongen.

Duurzame hypotheken

Wanneer een niet-ecologische woning wordt aangekocht, heeft u de keuze uit talrijke hypotheekaanbieders en hypotheekvormen. De meeste aanbieders kijken wel naar rente, kosten, rentevast periode en voorwaarden, maar zelden of nooit naar de duurzaamheid van een hypotheek. Regelmatig blijkt dat de premie die wordt betaald om de aflossing bij elkaar te sparen of te beleggen, ook in sectoren terecht komt (wapenindustrie, kinderarbeid etc.) waar u zelf nooit voor zou kiezen. De Groene Hypotheekadviseurs zijn als geen ander in staat duurzaamheid te integreren in een hypotheekadvies op maat. Een duurzame hypotheek die het best past bij uw persoonlijke situatie en uitgangspunten.

De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Westerweg 50
1852AJ Heiloo
zoek in de gids:
zoek