DWA installatie- en energieadvies

DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij hebben de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen.

Van Start tot Finish

Doel is hoogwaardige en duurzame oplossingen aan te bieden, die passen binnen economische randvoorwaarden. Ons werkgebied bestrijkt de volle breedte van installatie- en energietechniek voor de gebouwde omgeving en industrie. Onze dienstverlening strekt zich uit vanaf het eerste initiatief tot de exploitatiefase.

Durf en creativiteit

jongen zweven 448x298Samen met onze opdrachtgevers denken we na over oplossingen voor de toekomst. De juiste vragen stellen heeft onze prioriteit. Zo komen we tot perspectieven. Zo ontstaan denkrichtingen. Wij sluiten vooraf niets uit en onderzoeken graag nieuwe ideeën. Hierbij leggen we de lat hoog en gaan we verder waar anderen ophouden. Innovatie, betrokkenheid, durf en creativiteit kenmerken de DWA-aanpak. Onze referentielijst bevat dan ook spraakmakende projecten.

Vanuit de betrokkenheid met de wereld en de maatschappij waarin we leven, kiest DWA bewust. Dit uit zich allereerst in onze missie en inzet voor innovatieve, duurzame projecten. Andere voorbeelden van onze maatschappelijke (en vakinhoudelijke) betrokkenheid zijn:

CO2-neutraal kantoor

Ons kantoor in Bodegraven, De Thermo-Staete, is volledig CO2-neutraal. De materialen die zijn gebruikt voor de bouw zijn zo duurzaam en milieubewust mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn: alle hout is FSC-hout, herbruikbare keramische geveltegels, milieuvriendelijke verf, kit- en DWA kantoor BodegravenPUR-soorten. Een zonnecollector voorziet de keuken van warm tapwater. Voor overige energiebehoeften wordt er groene stroom gebruikt. Meer weten over dit energiezuinige kantoor? Vraag de brochure aan!

Inventarisatie CO2-emissie

Uiteraard is DWA er alles aan gelegen om de eigen bedrijfsvoering zo groen mogelijk te maken. Om dit objectief te kunnen meten en vergelijken met anderen, stellen we jaarlijks een emissie-inventarisatie op.

Bekijk de publieksversie van 2011.

Mobiliteitsbeleid

Uit een eerdere emissie-inventarisatie bleek dat er op het onderdeel mobiliteit redelijk wat winst te behalen is. Per 1 januari 2012 is daarom een aangepast mobiliteitsbeleid ingevoerd, waarmee een reductie van 10% van de CO2-emissie per fte wordt beoogd. Onderdeel van dit plan is ook de aanschaf van een Opel Ampera. Met deze elektrische auto kunnen onze medewerkers zakelijke reizen afleggen, die veel minder negatieve gevolgen hebben voor het milieu dan 'gewone' auto's.

DWA is in 1986 opgericht in Bodegraven. Inmiddels zijn er behalve in Bodegraven ook locaties in Rijssen, Ede en Amsterdam. DWA telt circa 110 medewerkers; het managementteam bestaat uit 10 leden.

DWA installatie- en energieadvies
Duitslandweg 4
2411 NT Bodegraven