Ethical Classics

Deze informatie over Ethical Classics is aangemerkt als verouderd en wordt getoond als referentie.

Ethical Classics is een webwinkel voor stijlvolle, mens- & milieuvriendelijke kleding van onder meer biologische katoen en brandnetel van Nederlands ontwerp. 

1292423997 vierkant

Je kunt nu ook chic gekleed in biologische katoen, brandnetel, hennep en bamboe. In onze webwinkelvind je onze stijlvolle, mens- en milieuvriendelijke kleding van biologische materialen en gemaakt onder rechtvaardige arbeidsomstandigheden en die je ook nog eens GRATIS krijgt thuisbezorgd in Nederland.

Naast kleding uit de basiscollectie in de webwinkel, kunt u ook eerlijke kleding op maat laten maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of als het model

bedrijfskleding joanneke

uit de basiscollectie niet in uw maat beschikbaar is. Samen met Joanneke kunt u uw eerlijke maatwerk precies op uw wensen afstemmen. U kunt ook eerlijke bedrijfskleding op maat laten maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een lustrum, of werkkleding voor het dagelijks gebruik.

Wat wij doen aan duurzaamheid

1195410464 3De kleding wordt niet de halve wereld over getransporteerd maar dichtbij gemaakt door mensen, sommigen met een arbeidshandicap, die daardoor een eerlijke kans op werk hebben. Wij gebruiken alleen biologische materialen en werken alleen met naaiateliers in de buurt van onze klanten. In een aantal van deze ateliers werken mensen met een handicap. Na afloop nemen wij onze producten weer in. Wij zorgen er dan voor dat de stof en andere onderdelen niet verloren gaan, maar worden hergebruikt.

Ethical Classics
Stollenbergweg 59
6571 AB Berg en Dal

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.