Greengiving.nl

ECO Relatiegeschenken & Greengifts

Greengiving verkoopt groene relatiegeschenken. Van energie besparende producten tot biologisch afbreekbare pennen, en van gerecyclede tassen tot appels met opdruk. De Greengifts van Greengiving.nl besparen water, energie en geld.

Zo laat u niet alleen zien dat u zich sterk maakt voor een groenere planeet, maar geeft u uw relaties ook een zetje in de juiste richting. De perfecte manier om uw product, service of organisatie te promoten.

greengiving_groeipapiera5_gecroped.jpgGroeipapier bedrukken

En heel bijzonder product is groeipapier. Groeipapier is origineel en nog vrij onbekend. Groeipapier of ook wel zaadpapier kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mailing, flyers op groeipapier of zelfs een kaartje! Met eco groeipapier brengt u uw boodschap op een groene manier onder de aandacht van uw relaties en/of (potentiële) klanten.

Naast groeipapier hebben wij nog vele andere producten. Op al deze relatiegeschenken kunt u uw logo laten drukken Denk aan: douchecoach om water te besparen, een spaarlamp of een energiebespaarbox. Kortom: teveel om op te noemen. Neem een kijkje op onze website.

Greengiving.nl
Anthonie Fokkerstraat 61
3772 MP Barneveld

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.