Haarvriendelijk

De duurzame kapper Haarvriendelijk is de duurzame haarsalon van Gorinchem, gespecialiseerd in natuurvriendelijke haarverzorging. Het juiste adres voor mensen die tevergeefs speuren naar een uitweg uit het chemische haardoolhof.

Haarvriendelijk wordt gerund door kapster Annie Kok. Met het aanbieden van natuurvriendelijke haarbehandelingen en -producten, biedt zij bewuste consumenten de mogelijkheid om ook op het gebied van haarverzorging de groene route te bewandelen. Door op deze manier te werken, hoopt Haarvriendelijk ook andere kappers bewust te maken van de producten bomvol chemische ingrediënten waar zij zo ogenschijnlijk makkelijk mee werken.

Haarvriendelijk richt zich met name op mensen met hoofdhuidproblemen, slechte haarkwaliteit en allergieën. Mensen die aan den lijve hebben ondervonden wat de sulfaten, siliconen en parabenen in de doorsnee haarproducten voor effect kunnen hebben. Maar ook steeds meer mensen die zich hebben verdiept in de ingrediënten van haarverf, shampoos en conditioners hebben hun weg naar Haarvriendelijk gevonden. Zij kunnen terecht voor bijvoorbeeld een duurzame kleurbehandeling in de salon aan de Marinus Pronklaan.

In de webwinkel van Haarvriendelijk is bovendien een scala aan duurzame haarproducten te vinden. Deze artikelen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van haar en hoofdhuid.

Haarvriendelijk
Marinus Spronklaan 51
4205 CG Gorinchem

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.