Linova Verfgroothandel

Linova Verf & Bladgoud

Respect voor historie & passie voor de toekomst

Linova is al jaren (sinds 1990) toonaangevend in de verkoop van natuurverf en wij doen dit met overtuiging. We adviseren, stimuleren, testen en distribueren de producten die wij goed vinden.

Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen, wanneer wel en wanneer misschien niet, of evt. in combinatie met een regulier product, hoever kan je gaan?

Wij zetten ons in voor alle betrokkenen; Voor onze leveranciers, opdrachtgevers en natuurlijk de verwerkers van onze producten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en inspireren en dit doen wij met veel liefde en plezier voor het schildersvak.

Linova is leverancier voor bedrijven, winkeliers, scholen en instellingen. 's Morgens besteld en de volgende dag in heel Nederland en België geleverd. Altijd voor een schappelijke prijs en tegen zeer geringe of zonder leveringskosten.

Wij voeren o.a. de merken Aquamaryn, Emente, Rolsma, Evert Koning, Eco100, Uula, Claytec, Boonstoppel, DecorGold, JustPaint en nog veel meer.

vlasWat wij doen aan duurzaamheid

Linova

Lino = lijnolie

Nova= nieuw

Lijnolie is de basis van veel producten binnen de natuurverf. Dit wordt gemaakt van vlas. Vlas is een regionaal, schoon en herwinbare plantaardige grondstof. Dit maakt vlas een van de meest duurzame grondstoffen van dit moment.

Nieuw staat bij Linova voor vernieuwing, meegaan met de tijd en dus zeker meegaan met de vernieuwingen binnen de duurzaamheid.

Linova Verfgroothandel
Gelderhorst 12
7207 BH Zutphen
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/linova-zutphen
.