ONEforONE: Buy One Give One

ONEforONE zorgt voor rechtstreekse hulp. Koop je een product van ONEforONE, dan help je iemand in een ontwikkelingsland aan eenzelfde soort product. Één voor één. Zo simpel kan helpen zijn.

Voor de nieuwe ONEforONE Zorgverzekering is er een dubbel goede deal met OHRA gesloten. Sluit je een OHRA zorgverzekering af via ONEforONE, dan bespaar je tot wel €473,- per jaar! En geef je een weeskind in Tanzania een goede zorgverzekering voor tenminste drie jaar.

Wanneer je via ONEforONE overstapt op groene energie met korting van Greenchoice, ontvangt een gezin in Kenia zonne-energie. Terwijl jouw voordeel kan oplopen tot meer dan €200,- per jaar. Een dubbel goede deal dus! Direct aanmelden voor ONEforONE Energie

Bestel je een ONEforONE Waterfles om voortaan kraanwater mee te drinken, dan help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. De roestvrij stalen fles van ONEforONE is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor verpakt water en is tevens een mooi duurzaam relatiegeschenk.

Ga nu naar ONEforONE.nl voor meer informatie en om bij te dragen aan een betere wereld!

ONEforONE: Buy One Give One
Vijzelstraat 72, kamer 4.10
1017 HL Amsterdam