Pure Water BV

Een optimaal waterklimaat in uw huis bespaart kosten en is duurzaam!

Wist u dat een juiste behandeling van het water in uw huis heel duurzaam is, veel kosten bespaart, gemak oplevert en daarbij goed is voor uw gezondheid?

Pure Water haalt het maximale uit water. Pure Water heeft zich gespecialiseerd in waterbehandeling door waterontharding, waterzuivering en waterverrijking. Door middel van onderstaand stappenplan kunt u zorgen voor een duurzaam en optimaal waterklimaat bij u thuis, maar ook bijvoorbeeld op het werk of op een schip.

allesduurzaam_product_waterontharder_1.jpgStap 1: Ontharden - Op het punt waar uw leidingwater het huis binnenkomt wordt al het leidingwater ontdaan van kalk en magnesium. Elk huishouden in Nederland heeft in meer of mindere mate te maken met kalkaanslag. Er zijn allerlei producten in de handel om dit weer te verwijderen. Dit zijn echter producten die het kalkprobleem maar tijdelijk oplossen, omdat de kalk aanwezig is in al het water wat u gebruikt via uw normale waterleiding. Een waterontharder verdient zich al snel terug, u bespaart op uw energieverbruik, schoonmaak- en wasmiddelen, onderhoud en vervanging van apparatuur en schoonmaaktijd.

Voor meer informatie, kijk bij het product; waterontharder.

Stap 2: Zuiveren - In de keuken het kalkvrije water extra doorzuiveren tot een hoogwaardig vers water product en dat gewoon uit de kraan. Gebruikt u water uit flessen, dan zorgt een waterzuiveringssysteem ervoor dat u geen verspilling meer heeft van waterflessen, waardoor het milieu minder wordt belast, besparing heeft op energie en besparing van gemak en alles_duurzaam_product_waterzuiveringssysteem.jpgtijd, omdat u niet meer hoeft te sjouwen met waterflessen. Ook is echt zuiver water goed voor uw gezondheid! Het waterzuiveringssysteem haalt zand, roestdeeltjes, bacteriën, hormonen, medicijnresten, virussen, pesticiden, metalen en nog veel meer stoffen uit het water. Schoon water is heerlijk en gezond om te drinken, te koken en goed voor uw huisdieren, bloemen en planten. U bespaart ook op de kosten, want eenmaal aangeschaft, zijn de kosten voor een liter zuiver water, maar 2,5 tot 3 eurocent. Een duurzame oplossing dus!

Voor meer informatie, kijk bij het product; waterzuiveringssysteem.

Stap 3: Verrijken - Nadat het leidingwater gezuiverd is door het systeem is het water leeg. De opnamecapaciteit voor voedingsstoffen en afvalstoffen is dan het grootst. In normale omstandigheden en bij de gemiddelde persoon is dit de meest optimale ondersteuning voor het lichamelijke functioneren. Toch zijn er situaties dat er gedacht kan worden aan het juist weer toevoegen van stoffen of om het water een aparte behandeling te laten ondergaan, zodat het nog beter uw lichaam kan ondersteunen. Denk hierbij aan sportende mensen die op korte termijn hun mineralen extra moeten aanvullen of als mensen veel vochtverlies hebben door andere oorzaken. Of aan personen met lichamelijke klachten, waarvoor het belangrijk is dat het water PH positief dient te zijn. Of wat te denken aan onze ouderen die er ook baat bij hebben als het water PH positief is.

U kunt uw water verrijken met extra natuurlijke mineralen en/of de PH waarde verhogen met een extra alkalinefilter. Kijk voor meer informatie op de site van Pure Water.

Pure Water BV
Puccinistraat 13
5049 GD Tilburg
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/pure-water-tilburg
.

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.
zoek in de gids:
zoek