Recyclingwear

Recyclingwear brengt met zijn kleding een totaalbeleving voor de klant! Wij vinden het belangrijk dat wielerkleding en hardloopkleding mooi, kwalitatief hoogstaand en comfortabel is, maar ook dat de wereld er een beetje mooier van wordt.

Door het aanbieden van fietskleding en hardloopkleding die is geproduceerd onder duurzame omstandigheden en zoveel als mogelijk van duurzame (lees gerecyclede) materialen, willen wij een eerste stap zetten naar verduurzaming van deze duursporten. Denk daarbij aan het gebruik van Ecomade Coolmax voor de shirts, maar ook de in de wielerbroek gebruikte zeem is volledig gemaakt van gerecycled materiaal.

Deze zemen zijn overigens van dezelfde leverancier als de grote merken Assos en Bioracer. Kwaliteit verzekert dus. De gebruikte stoffen zijn daarnaast allen afkomstig van producenten waarbij het gehele productieproces is ingericht volgens de Bluesign Standard (eco-efficient).

Neem eens een kijkje op onze site www.recyclingwear.nl voor onze eigen collectie, of stuur een mail voor een prijsopgave van uw eigen custom made teamkleding!

 

Recyclingwear
Godevaert Montensstraat 2D26
4811 PG Breda

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.